Πέμπτη, 18/04/2024 | 17:06

Πρέβεζα: Δήλωση δείγμα του ήθους και του fair play του Σπύρου Κυριάκη

858 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/10/2022, 11:24 πμ | 0 σχόλια

Ο Σπύρος Κυριάκης εκτός από πολιτικό πρόσωπο (ήταν υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις εκλογές του 2019 και όλα δείχνουν ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας και στις εθνικές εκλογές του 2023) είναι ευρέως γνωστό πρόσωπο για το ήθος του και τον πολιτισμό του. Κατά τις εθνικές εκλογές του 2019, περίμενε 1,5 ώρα όρθιος στο γραφείο του Στέργιου Γιαννάκη για να τον συγχαρεί για τη νίκη του. Βέβαια ο Σπύρος Κυριάκης είναι και … Ολυμπιακός (μάλλον Ολυμπιακάρα) όμως δείγμα του ήθους του και του fair play που είναι στάση ζωής για τον Σπύρο,  είναι και η ακόλουθη δήλωση που έκανε στο διαδίκτυο με αφορμή την τελετή των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια:

“Όλοι όσοι με γνωρίζετε καλά ,ξέρετε την αγάπη που έχω από μικρο παιδί για την ομάδα μου τον Ολυμπιακό.
Σήμερα όμως,όσοι πραγματικά αγαπάμε το ποδόσφαιρο,οφείλουμε να βάλουμε στην άκρη όσα μας χωρίζουν εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και ως υγιείς φίλαθλοι να χαρούμε!
Να χαρούμε γιατί είναι μια ιστορική μέρα όχι μόνο για την ΑΕΚ και τους φιλάθλους της αλλά για το σύνολο του ελληνικού αθλητισμού.
Να χαρούμε για τους φίλους μας που 19 χρόνια μετά μπαίνουν στο σπίτι τους.Ενα σπίτι που θα στεγάσει όχι μόνο τα 100 χρόνια ιστορίας αλλά και τα όνειρα των μελλοντικών γενεών!
Να χαρούμε που ο προσφυγικός Ελληνισμός αποκτά ένα δικό του σύμβολο μνήμης.
Να χαρούμε και να ευχηθούμε όλες οι ιστορικές ομάδες της χώρας μας να καταφέρουν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο γήπεδο .
Η σκέψη όλων μας απόψε,βρίσκεται με τους φίλους μας που δυστυχώς έφυγαν, με την προσμονή να ζήσουν την σημερινή μέρα και να πατήσουν στο δικό τους γήπεδο.Ειμαι σίγουρος ότι οι 45.000 φίλαθλοι της ΑΕΚ που θα βρεθούν στην Αγία Σοφία θα φωνάξουν και γι’αυτους!
Πριν 100 περίπου χρόνια η ανάγκη έγινε ιστορία.Σημερα η ιστορία αυτή γίνεται γιορτή!
Καλορίζικο το νέο γήπεδο με πολλές επιτυχίες!”

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα