Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:07

Περιφέρεια Ηπείρου: Πρόσκληση συμμετοχής στην ΄Εκθεση WTM 2022 Λονδίνου

357 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/10/2022, 12:01 μμ | 0 σχόλια

Η Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο του έργου «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου», πρόκειται να συμμετάσχει με φυσική παρουσία ως συνεκθέτης του ΕΟΤ, στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού WTM 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί 7-9 Νοεμβρίου 2022 στο Λονδίνο.
Στο πλαίσιο των ενεργειών της για συνεχή στήριξη της εξωστρέφειας των επαγγελματιών τουρισμού, η Περιφέρεια Ηπείρου, θα φιλοξενήσει στο περίπτερό της, όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία, για να επικοινωνήσουν με το ευρύ κοινό της έκθεσης, επιδιώκοντας την ανάπτυξη συνεργασιών προωθώντας τον προορισμό και τις επιχειρήσεις τους.
Για την διευκόλυνση των επαγγελματιών, η Περιφέρεια Ηπείρου, σκοπεύει να διαθέσει κάρτα εισόδου «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ» στην Έκθεση, η οποία θα εκδοθεί «δωρεάν», μέσα από το link που θα σταλεί, αμέσως μόλις οι επαγγελματίες γνωστοποιήσουν τη συμμετοχή τους. Οι κάρτες εισόδου θα είναι ονομαστικές και δεν μεταβιβάζονται.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail: e.chanoglou@encore.com.gr τφόρμα συμμετοχής, ως την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2022.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα