Πέμπτη, 18/04/2024 | 22:47

«Να μας προσέχεις τώρα από ψηλά, σ’ αγαπώ αδερφέ μου» – Συγκινεί ο Μιχάλης Μουρούτσος

601 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/10/2022, 10:34 πμ | 0 σχόλια

Συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος του πρωταθλητή του ταεκβοντό, Αλέξανδρου Νικολαϊδησε ηλικία 43 ετών μετά από μάχη με το καρκίνωμα NUT μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Η είδηση του θανάτου έχει συγκλονίσει τόσο τον πολιτικό κόσμο, καθώς ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ήταν αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τον αθλητικό κόσμο.

Ανάμεσα στα πολλά μηνύματα για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ξεχωρίζει το «αντίο» του Μιχάλη Μουρούτσου, του χρυσού Ολυμπιονίκη στο Σίδνεϋ, εκεί όπου ο Νικολαίδης είχε την ατυχία να σπάσει το πόδι του.

«Αδερφέ μου καλό ταξίδι. Ήσουν από την ώρα που γεννήθηκες μέχρι αυτή την μαύρη μέρα ένας μαχητής» ξεκινά την ανάρτησή του ο Μιχάλης Μουρούτσος ο οποίος αναφέρεται σε όλα όσα έζησαν μαζί από το 1996 όταν και γνωρίστηκε με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

«Ζήσαμε μαζί παρά πολλές στιγμές. Ευχάριστες, χαρούμενες , δύσκολες, αστείες, στενάχωρες αλλά πάντα συνοδοιπόροι στο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Θα μπορούσα να γράφω ασταμάτητα αλλά θα σταματήσω εδώ» σημειώνει ο Μιχάλης Μουρούτσος που καταλήγει με έναν αποχαιρετισμό που ραγίζει καρδιές:

«Να μας προσεχείς τώρα από ψηλά. Σ’ αγαπω αδερφέ μου».
Η ανάρτηση του Μιχάλη Μουρούτσου για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

«Αδερφέ μου καλό ταξίδι. Ήσουν από την ώρα που γεννήθηκες μέχρι αυτή την μαύρη μέρα ένας μαχητής. Ξεκινήσεις από το μηδέν και έφτασες στην κορυφή των μεγαλύτερων αθλητών του κόσμου. Είμαι τυχερός που έζησα δίπλα σου την μεγαλύτερη αθλητική πορεία σου. Από το 1996 που γνωριστήκαμε, ζήσαμε μαζί παρά πολλές στιγμές. Ευχάριστες, χαρούμενες , δύσκολες, αστείες, στενάχωρες αλλά πάντα συνοδοιπόροι στο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Θα μπορούσα να γράφω ασταμάτητα αλλά θα σταματήσω εδώ. Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια σου. Σε ευχαριστούμε για όλα.Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Να μας προσεχείς τώρα από ψηλά. Σαγαπω αδερφέ μου»

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα