Σάββατο, 26/11/2022 | 17:12

Μαθητές από σχολεία πέντε χωρών συναντήθηκαν στην Πρέβεζα

282 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/10/2022, 2:10 μμ | 0 σχόλια

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα Erasmus+

Το επιστέγασμα της τριετούς δράσης του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας με σχολεία από την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, την Ιταλία και την Κροατία παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία αντιπροσωπείες των σχολείων στο Κέντρο Διαδραστικής Ερμηνείας του Αμβρακικού Κόλπου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Μονάδα Διαχείρισης κοιλάδας του Αχελώου και Αμβρακικού Κόλπου και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και περιελάμβανε την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ / ETwinning με τον τίτλο ‘Eco Herit@ge matters’ ( 2019-2022) .
Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία “ξεναγηθούν” μέσω των ψηφιακών εφαρμογών του Κέντρου στον Αμβρακικό Κόλπο και να γνωρίσουν το μοναδικό οικοσύστημα της περιοχής.
Παράλληλα με τις υπόλοιπες παρουσιάσεις δόθηκαν οι ετικέτες ποιότητας στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τα 2 eTwiinning έργα που υλοποιήθηκαν κατά τη σχολική χρονιά 2021-22 και οι έπαινοι συμμετοχής για τη Γαλλοφωνία 2022 .


Μεταξύ άλλων την εκδήλωση παρακολούθησαν ο βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Κουμπής , περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φανή Μπισκανάκη και άλλοι φορείς.
Η διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας Βαρβάρα Ζαντραβέλλη ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην υλοποίηση αλλά και την παρουσίαση του προγράμματος και ιδιαίτερα εκπαιδευτικούς, γονείς αλλά και τους Στράτο Φλούδα κα Πέτρο Καραγεώργο από τη Μονάδα Διαχείρισης Κοιλάδας Αχελώου-Αμβρακικού Κόλπου και τον Βαγγέλη Παυλίδη από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας .

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα