Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:17

Άρτα: Ολοκληρώθηκαν σημαντικά έργα ανάπτυξης και αθλητισμού στην Τοπική Κοινότητα Πολυδρόσου

332 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/10/2022, 3:25 μμ | 0 σχόλια

Ολοκληρώθηκαν σημαντικά έργα ανάπτυξης και αθλητισμού στην Τοπική Κοινότητα Πολυδρόσου. Ειδικότερα στην περιοχή υλοποιήθηκε η τοποθέτηση ελαστοσυνθετικού τάπητα στο γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου, αλλά και ακόμη 2 χλμ ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδοποιίας, συμβάλλοντας έτσι στην εύκολη και ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και των αγροτών της περιοχής.

Στην περιοχή του Πολυδρόσου, βρέθηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Παντελής Κωλέτσος, οι οποίοι συνομίλησαν με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου Νίκο Μπαλάγκα, κατοίκους, μαθητές και εκπαιδευτικούς του Σχολείου.

«Η συγκεκριμένη εργολαβία εντάσσετε στα 80 χλμ αγροτικής οδοποιίας που έχουμε υλοποιήσει σε όλο το εύρος του Δήμου μας. Αφού ολοκληρώσαμε την νέα άσφαλτο συνδέοντας με ασφάλεια το Πολύδροσο με την Βίγλα, συνεχίζουμε με ακόμη 2 χιλιόμετρα καθ’ υπόδειξη των τοπικών μας συμβουλίων και των κατοίκων. Επιπλέον παραδώσαμε στα παιδιά το χωριού ένα νέο ασφαλές γήπεδο μπάσκετ στο Δημοτικό Σχολείο, στο οποίο θα μπορούν να παίζουν και να αθλούνται καθόλη την διάρκεια της ημέρας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιρογιάννης.

Ενώ από την πλευρά ο Πρόεδρος Νίκος Μπαλάγκας τόνισε την καλή συνεργασία που έχει έως τώρα με τον Δήμο και τις υπηρεσίες του, η οποία και λειτουργεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα