Σάββατο, 20/04/2024 | 07:15

1ο Διεθνές τουρνουά Πετάνκ: Γιορτή που δίνει πνοή στον αθλητισμό και τον τουρισμό της Πρέβεζας

707 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/09/2022, 11:37 πμ | 0 σχόλια

Γέμισε κίνηση, ζωή, θετική ενέργεια και κόσμο η πόλη της Πρέβεζας κατά την έναρξη του 1ου Διεθνούς τουρνούα πετάνκ στην Κυανή Ακτή απέναντι από το μνημείο του Ναύτη.

Αθλητές από διάφορες περιοχές της χώρας και τους εξωτερικού περίπου 300 άτομα, ξεκίνησαν την πρώτη μέρα του τουρνουά την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου να κάνουν τις πρώτες αναγνωριστικές τους επαφές στους υπέροχους χώρους που είχαν διαμορφωθεί, πριν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Χρονόπουλος κηρύξει επίσημα την έναρξη του διεθνούς τουρνουά.

Στην έναρξη του πρώτου διεθνούς τουρνουά πετάνκ ο πρόεδρος Κώστας Νικολός και τα μέλη του Δ.Σ. του Αγωνιστικού Γυμναστικού συλλόγου είχαν ετοιμάσει τα πάντα στην εντέλεια.


Την έναρξη του τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ο οποίος έριξε… εκπληκτική μπαλιά, ο Περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Ματσίρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός, η ειδική σύμβουλος Γιώτα Γεωργάκου, η ειδική σύμβουλος Σέβη Κονταξή, ο επικεφαλής της ανεξάρτητης Δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος Νίτσας, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης με τον δικό του σύλλογο “Αμπαλί”, ο Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας της παράταξης “Στροφή στο μέλλον” Θανάσης Ανωγιάτης, Ο διοικητής του νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης, συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί που έχουν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία και σχέση με τον αθλητισμό όπως ο Βασίλης Τζίμας και ο Χρήστος Τσώκος κ.α.

Χαιρετισμούς στην έναρξη του 1ου Διεθνούς τουρνουά Πετάνκ στην Πρέβεζα έκαναν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Χρονόπουλος.

Ένα τριήμερο διεθνές τουρνουά που ξεκίνησε με την έναρξη της φθινοπωρινής ισημερίας και γέμισε με κόσμο, με θετική ενέργεια και χαρούμενα πρόσωπα την Πρέβεζα.
Μπράβο στους διοργανωτές στον Αθλητικό Γυμναστικό σύλλογο Πρέβεζας “Πετάνκ”, μπράβο στους φορείς Την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Πρέβεζας, το Επιμελητήριο Πρέβεζας και βέβαια όλους τους χορηγούς γι΄αυτή τη γιορτή.

Μια γιορτή που με το “Καλημέρα” δίνει πνοή στον αθλητισμό και τον τουρισμό της Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα