Τετάρτη, 19/06/2024 | 15:17

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας στο συνέδριο του Cluster Τουρισμού που διοργανώθηκε από το ICC Women Hellas

546 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/09/2022, 1:14 μμ | 0 σχόλια

To Επιμελητήριο Πρέβεζας στο συνέδριο του Cluster Τουρισμού που διοργανώθηκε από το ICC Women Hellas.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες του συνεδρίου που διοργανώθηκε από το ICC Women Hellas με θέμα «Τουρισμός στην Ελλάδα- Νέες τάσεις μετά την Πανδημία» στην οποία συμμετείχε το Επιμελητήριο Πρέβεζας, εκπροσωπούμενο από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Πρέβεζας κα Αγγελική Κωνσταντινίδη. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης στις 26.09.2022 και διετέλεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου έγιναν στοχευμένες παρεμβάσεις, κατατέθηκαν προτάσεις και έγινε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων, επισφραγίζοντας την στρατηγική απόφαση για την ενδυνάμωση όλων εκείνων των εκφάνσεων και παραμέτρων που άπτονται και συνάδουν στην ισχυροποίηση του τουριστικού προϊόντος.
Το Επιμελητήριο Πρέβεζας, δια της εκπροσώπου του, συμμετείχε στις εργασίες του συνεδρίου υπερτονίζοντας την ανάγκη ύπαρξης ουσιαστικού διαλόγου πάνω σε θέματα που απασχολούν τον κλάδο, καθώς και την ανάπτυξη κοινών πρακτικών προώθησης και εισροής σε νέες αγορές.
Η κα Αγγελική Κωνσταντινίδη ανέφερε συγκεκριμένα την ανάγκη αναδημιουργίας πτυχών του τουριστικού προϊόντος, ώστε αυτές να ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες και αναγκαιότητες που επέφερε η επέλαση της Πανδημίας, και συνέχισε λέγοντας ότι ο βαθμός προσαρμογής του τουριστικού μας προϊόντος στις νέες συνθήκες θα προσδιορίσει καταλυτικά και την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα