Τετάρτη, 29/03/2023 | 14:50

Π.Ε. Λευκάδας: Ξεκινά το μεγάλο αθλητικό γεγονός «Lefkada Beach Volleyball Event»

216 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/09/2022, 11:13 πμ | 0 σχόλια

Το μεγάλο διήμερο αθλητικό γεγονός της Λευκάδας «Lefkada Beach Volleyball Event (#LefkadaBV)», που είναι στο επίσημο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive, ξεκινά αύριο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 με ημερίδα και αγώνες, και ολοκληρώνεται την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 με τους τελικούς.

Η αρχή για το LefkadaBV 2022 θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ έως 02:00 μ.μ., στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λευκάδας (Αίθουσα Συνεδριάσεων), όπου θα διεξαχθεί ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός για Όλους και Αθλητικός Τουρισμός» και ομιλητές καθηγητές της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (Σάββατο 24/9) από τις 03:30 μ.μ. στην Παραλία Κάθισμα θα ξεκινήσουν οι αγώνες επίδειξης μπιτς βόλει από καταξιωμένες αθλήτριες του αθλήματος καθώς και οι προκριματικοί αγώνες του ανοικτού τουρνουά Πετοσφαίρισης στην Άμμο (beach volley) με ελεύθερη συμμετοχή.

Οι αγώνες επίδειξης και το ανοικτό τουρνουά θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 με το πρόγραμμα να ξεκινά από τις 10:30 μ.μ. και να περιλαμβάνει τους αγώνες μέχρι τους τελικούς και τις βραβεύσεις.

Η συμμετοχή στους αγώνες του διημέρου είναι ΔΩΡΕΑΝ τόσο για αθλούμενους όσο και για το κοινό / θεατές.

«Το Lefkada Beach Volleyball Event σημαίνει Λευκάδα, καλοκαίρι και αξέχαστες στιγμές στην άμμο με μπιτς βόλεϊ. Καλούμε όλους να έρθουν να χαρούν ένα διήμερο στη Λευκάδα είτε ως θεατές παρακολουθώντας υψηλές στιγμές του αθλήματος από καταξιωμένες πανελληνίως αθλήτριες είτε ως αθλούμενοι συμμετέχοντας στο ανοικτό τουρνουά. Και φυσικά να απολαύσουν την φημισμένη παραλία του Καθίσματος.

Το Lefkada Beach Volley Event, που γίνεται για πρώτη φορά στη Λευκάδα, είναι ένα πρωτοποριακό αθλητικό γεγονός ,που δίνει μια νέα αναπτυξιακή διάσταση στην τοπική κοινωνία και οικονομία. Στόχος της Π.Ε. Λευκάδας είναι να το καθιερώσει σε ετήσια βάση για την προαγωγή του υγιούς αθλητισμού, την τουριστική προβολή της Λευκάδας και την οικονομική τόνωση του νησιού μας» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Το Lefkada Beach Volleyball Event διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ).

Ακολουθήστε το Lefkada Beach Volleyball Event στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media):
Facebook: @LefkadaBV (https://www.facebook.com/LefkadaBV)
Instagram: @LefkadaBV (https://www.instagram.com/lefkadabv/)
Hashtag: #LefkadaBV

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το ανοικτό τουρνουά μπιτς βόλεϊ
στην Γενική Προκήρυξη (https://drive.google.com/file/d/1Oq4ylSnFio4VKIQhqbhriu5FIYBH9J4B/view?usp=sharing) και
στην Ειδική Προκήρυξη (https://drive.google.com/file/d/1N6DH4E6_idJJGg2ydtQMntWnDIemHdTP/view?usp=sharing) των αγώνων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα