Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:11

Πρέβεζα: Όλα έτοιμα για τα 8α «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ»

715 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/09/2022, 7:59 μμ | 0 σχόλια

Όλα είναι έτοιμα για τα 8α «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Πρέβεζας , σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας, τους Συλλόγους Ευ Ζην και Α.Ο. Πρέβεζας, αθλητικούς συλλόγους κολύμβησης και την Εφορία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας.
Ένα διήμερο γεμάτο αθλητισμό στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα που περιλαμβάνει αγώνες κολύμβησης και αγώνες δρόμου για μικρούς και μεγάλους .
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την παρουσία πρωταθλητών αλλά και με πολλές εκπλήξεις για τους αθλητές και το κοινό. Το διήμερο των εκδηλώσεων για τα « ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» θα ολοκληρωθεί με συναυλία το βράδυ της Κυριακής, στην πλατεία Ανδρούτσου με τους WEAST COAST, που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την λήξη των αγώνων και τις απονομές αναμνηστικών μεταλλίων στους αθλητές.
Η οργανωτική επιτροπή των εκδηλώσεων για τα «Εν Νικοπόλει Άκτια» εργάζεται πυρετωδώς ώστε να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της διοργάνωσης και σε συνάντηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής, συμμετείχαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού Λεωνίδας Αργυρός, η εντεταλμένη σύμβουλος του δημάρχου για θέματα αθλητισμού Γιώτα Γεωργάκου, εκπρόσωποι από τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους και οι πρωταθλητές Γιάννης Νυφαντόπουλος και Ανδρέας Μίτα, που υποστηρίζουν τους αγώνες και βοηθούν στην όλη διοργάνωση. Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος όλα τα δεδομένα της προετοιμασίας και το τελικό οργανωτικό πλαίσιο διεξαγωγής των αγώνων. Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε όλους να βρεθούν σε αυτή την αθλητική γιορτή της πόλης και να χειροκροτήσουν θερμά την προσπάθεια των αθλητών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα