Τρίτη, 23/04/2024 | 22:59

Πρέβεζα: Το γεμάτο… εκλογικά υπονοούμενα μήνυμα του Γιώργου Νίτσα

794 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/09/2022, 5:48 μμ | 0 σχόλια

Με γυαλί που παραπέμπει σε ταινίες James Bond, αλλά με αυστηρό και αποφασιστικό ύφος, ο επικεφαλής της ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος Νίτσας, με μία πρόταση στον προσωπικό του λογαριασμό, αφήνει εκλογικά υπονοούμενα.

“Να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά…” γράφει ο Γιώργος Νίτσας και δηλώνει “Αποφασισμένος στην πόλη Πρέβεζα”. Ταξίδι για διακοπές δεν ετοιμάζει, αφού αναφέρεται σαφέστατα στην πόλη Πρέβεζα, αυστηρό ύφος έχει και φορά κι αυτό το μυστήριο γυαλί. Το μήνυμα του επί 20 περίπου χρόνια Δημοτικού συμβούλου Πρέβεζας απευθύνεται σε φίλους, εχθρούς, αλλά ενδεχομένως και σε “φίλους” που ευθύνονται για …διαρροές ονομάτων ορισμένων νέων προσώπων που πλαισιώνουν την παράταξη στην οποία είναι επικεφαλής.

Τα μηνύματα που φτάνουν σε μας είναι ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα γίνουν ανακοινώσεις προσώπων για την κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του 2023, από την “Ανάπτυξη Τώρα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανάρτηση του Γιώργου Νίτσα σχολιάζει και ο Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Ιωσήφ Στύλος: “Πολλοί μας κατηγόρησαν ότι κουράσαμε . Καλύτερα να φύγουμε μ’ αυτή τη ρετσινιά παρά για το ότι κάναμε κακό στην πόλη μας… Πάμε δυνατά φίλε Γιώργο να αλλάξουμε σελίδα στην πόλη μας.”

Άρα το μήνυμα του Γιώργου Νίτσα έχει σαφέστατα πολιτική χροιά και αναφορά στις επόμενες Δημοτικές εκλογές, για τις οποίες ήδη μετρά αντίστροφα ο χρόνος.

Σε ότι αφορά το σχόλιο του Σήφη, αυτό το “Πολλοί μας κατηγόρησαν” αναφέρεται στο παρελθόν; Αν ναι, πλέον δεν κατηγορούν. Αν αναφέρεται στο σήμερα, πόσοι πολοί Σήφη; Αν είναι πολλοί όχι όμως σε σημείο να επηρρεάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα, οκ, αν είναι πάρα πολλοί, τότε υπάρχει θέμα… Όμως ο Σήφης γράφει ξεκάθαρα αφενός πολλοί, αφετέρου… κατηγόρησαν, άρα παρελθόν…

Να ευχηθούμε ως είθισται καλή επιτυχία, αφού είναι δεδομένη- εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου- η κάθοδος της ανεξάρτητης Δημοτικής παράταξης Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” στις Δημοτικές εκλογές του φθινοπώρου του 2023… Σε ένα χρόνο δηλαδή… Πως περνά ο καιρός…

Ο… Εξάδελφος του Τομεάρχη Νο 2

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα