Παρασκευή, 29/03/2024 | 04:38

Πρέβεζα: Ο Ιερέας Σπύρος Γκάντζιας ήταν ένα με τον λαό-Θερμά συλλυπητήρια

2311 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/09/2022, 11:13 πμ | 0 σχόλια

Έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία, στην ιστορία της Πρέβεζας. Υπάρχουν πολλές ιστορίες που οι παλιότεροι μας έχουν διηγηθεί για το ανήσυχο πνεύμα του, για την καλοσύνη του, αλλά και τον αυθορμητισμό του.

Ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπύρος Γκάντζιας έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην κοινωνία της Πρέβεζας και ιδιαίτερα στους δικούς του ανθρώπους. Είχε το χάρισμα να ξέρει να αντιμετωπίζει καταστάσεις ακόμη και δύσκολες περιπτώσεις σε.. Αναστάσεις που …πιστοί είχαν την τάση να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Και βέβαια διέθετε και χιούμορ. Όλα τα στοιχεία που είχε ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπύρος Γκάντζιας τον έκαναν ένα με τον λαό, ήταν από τον λαό για τον λαό.

Ήταν μια προσωπικότητα της εκκλησίας μας που δύσκολα θα ξεχαστεί. Ένα ιδιαίτερο κομμάτι της Πρέβεζας χάνεται με τη φυγή από τη ζωή του Σπύρου Γκάντζια.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην Πρέβεζα.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα