Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:54

Πρέβεζα: Με μεγάλη συμμετοχή τα 8α “ ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ”

519 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/09/2022, 10:26 πμ | 0 σχόλια

Μια ξεχωριστή αθλητική συνάντηση ξεκίνησε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου το πρωί στην παραλία της Πρέβεζας όπου με σύμμαχο την καλή διάθεση και με μεγάλη συμμετοχή έγιναν οι αγώνες κολύμβησης 25 , 300 και 1000 μέτρων.
Λίγο πριν την εκκίνηση των αγώνων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού Λεωνίδας Αργυρός στο χαιρετισμό του σημείωσε ότι ο Δήμος Πρέβεζας , σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας, τους Συλλόγους Ευ Ζην και Α.Ο. Πρέβεζας, τον κολυμβητικό σύλλογο Ποσειδώνα, τον ναυτικό όμιλο Πρέβεζας, την Εφορία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας διοργανώνουν τα 8α « ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» που περιλαμβάνουν αγώνες κολύμβησης και αγώνες δρόμου για μικρούς και μεγάλους, Ο κ. Αργυρός ευχαρίστησε όλους στήριξαν τη διοργάνωση που φέτος τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους όσοι συμμετέχουν και αναφέρθηκε στους αγώνες δρόμου την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου το απόγευμα αλλά και τη συναυλία με τους WEST COAST.
Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου από νωρίς το πρωί εργαζόμενοι του δήμου στο τμήμα αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου, εθελοντές και υποστηρικτές των αγώνων υποδέχονταν τους αθλητές και διαδοχικά δόθηκε η εκκίνηση. Οι αγώνες ξεκίνησαν παρουσία πλήθος κόσμου και με ζωγραφισμένη τη χαρά στα πρόσωπά τους. Οι αθλητές τερμάτισαν στην παραλία της Πρέβεζας μπροστά από το δημαρχείο καταχειροκροτούμενοι από το κοινό και τους εθελοντές.


Στους δύο αγώνες των 1000 μέτρων στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν οι Ρίζος Ελευθέριος (1ος), Κοταράς Ευάγγελος (2ος) και Στύλου Αικατερίνη (3η). Γκεσούλης Δημήτρης (1ος), Βασιλείου Γιώργος (1ος) και Σταύρου Πέτρος (3ος). Στον αγώνα των 300 μέτρων στην κατηγορία 6 έως 12 χρονών πρώτη η Νεφέλη Βασίλη, δεύτερη η Μαγδαληνή Νίκα και τρίτη η Δανάη Νάση, στην κατηγορία 12 έως 18 χρονών πρώτη η Άλκηστις Παππά, δεύτερη η Μπόκια Χριστίνα και τρίτη η Ανδρονίκη Παπαμιχαήλ. Στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στα 25 μέτρα δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο όπως αναμνηστικό μετάλλιο δόθηκε σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στους κολυμβητικούς αγώνες.
Τις απονομές των μεταλλίων έκαναν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός, οι Αντιδήμαρχοι Λούρου και Ζαλόγγου Νίκος Παγγές και Γιώργος Σαριάνογλου αντίστοιχα και η εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας Γιώτα Γεωργάκου. Οι αγώνας καλύφθηκαν και από τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης.
Για την ασφάλεια, την εξυπηρέτηση και τη μεταφορά των αθλητών φρόντισαν η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, η Λέσχη Ελλήνων καταδρομέων, η Ναυαγοσωστική Πάτσης, η Μαρίνα Τέφας, ο Γιάννης Γιοβάνος η Θεοδώρα Νταλαγιάννη, ο Ναυτικός Όμιλος, ο Σύλλογος Ποσειδών και το τουριστικό γραφείο Malizoglou Tours. Χορηγός των εκδηλώσεων το ΚΤΕΟ ΖΗΚΙΔΗΣ, το Jardin Boteco Premium Bar, η ποτοποιία Ευαγγέλου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα