Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:27

Πρέβεζα: Ανείπωτος θρήνος για τον 41χρονο & τον 49χρονο-Σοκαρισμένοι οι υγειονομικοί

2593 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/09/2022, 4:45 μμ | 0 σχόλια

Από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν τη ζωή τους ένας 41χρονος κι ένας 49χρονος το λίγο πριν τις 14.45 την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στην μονάδα εκτροφής ψαριών στη Χόχλα Φαναρίου του Δήμου Πάργας.

Ο θρήνος είναι ανείπωτος στις οικογένειες των δύο αυτών νέων ανθρώπων, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή που έχει “βουβαθεί” από την τραγωδία που έλαβε χώρα.

Οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής που έρχονται σε καθημερινή βάση με τόσα τραγικά συμβάντα, οι άνθρωποι της υγείας για μια ακόμη φορά βρέθηκαν σε μία σκληρή, αδυσώπητη, κατάσταση.

Όσες τραγικές περιπτώσεις κι αν συναντήσουν στη δουλειά τους, το τραγικό συμβάν δεν είναι κάτι που συνηθίζεται και μιλάμε για ανθρώπους με συναισθήματα και όχι για ρομπότ.

Σοκαρισμένοι ήταν άνθρωποι του τομέα της υγείας της ευρύτερης περιοχής με την τραγωδία που έλαβε στη μονάδα εκτροφής ψαριών στη Χόχλα.

Εδώ θα μας επιτρέψετε για μια ακόμη φορά να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε αυτούς τους ανθρώπους και να κάνουμε ειδκή μνεία στον άνθρωπο που κρατά όρθιο το κέντρο υγείας Καναλακίου παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες.

Μόνο περηφάνεια, συμπάθεια και απεριόριστη εκτίμηση τρέφουμε για τον Άγγελο Κονιδάρη. Τρέχει στα συμβάντα, τρέχει για τον άνθρωπο ακόμα κι όταν δεν εφημερεύει. Και στο τραγικό συμβάν της Χόχλας, δεν εφημέρευε…

Ο πόνος για τις οικογένειες των ανθρώπων είναι μεγάλος, τους εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα