Παρασκευή, 19/04/2024 | 21:23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πρέβεζα για τη διεξαγωγή των αγώνων “Εν Νικοπόλει Άκτια”

428 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/09/2022, 11:07 πμ | 0 σχόλια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή στην Πρέβεζα και από ώρες 16:00 με 17:00 (σταδιακά) έως και 21:00, λόγω της διεξαγωγής των αγώνων “Εν Νικοπόλει Άκτια”.
Σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν:
1. Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Καρυωτάκη και στο τμήμα της μεταξύ των οδών 21ης Οκτωβρίου & Ελευθ. Βενιζέλου για τη διεξαγωγή του αγώνα μαθητών Δημοτικών και Γυμνασίων.
β. Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως και στο τμήμα αυτής από την διασταύρωσή της με την οδό Καρυωτάκη έως και την συμβολή της με την οδό Προύσσης.
γ. Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Προύσσης και στο τμήμα αυτής από την συμβολή της με την οδό Λ. Ειρήνης έως και την συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.
δ. Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Παρμενίωνος και ειδικότερα, από τη θέση Βαθύ έως και την συμβολή της με την Ε.Ο. Πρέβεζας – Γεφ. Καλογήρου(Δ-νση Αστυνομίας Πρέβεζας).
ε. Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Γέφυρας Καλογήρου και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Αλαμάνας έως και την χ.θ.7+300(Διασταύρωση Νικόπολης) και εκτροπή, για μεν τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Πρέβεζα προς Γέφυρα Καλογήρου μέσω των οδών Αλαμάνας και Λασκαράτου, για δε τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Γέφυρα Καλογήρου προς Πρέβεζα (αμέσως μετά την εκκίνηση και διέλευση όλων των δρομέων), μέσω της συνδετήριας οδού των Ε.Ο. Πρέβεζας – Γέφυρας Καλογήρου και Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας (διασταύρωση Ακρίβη- διασταύρωση Μονολιθίου), για την διεξαγωγή των δύο(2) αγώνων των πέντε(5) και δέκα(10) χιλιομέτρων, αντίστοιχα.
Η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στις ανωτέρω οδούς, θα ρυθμίζεται από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας .

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα