Πέμπτη, 25/04/2024 | 03:32

Εργατικό κέντρο Πρέβεζας: Δικαίωση για τον συνάδελφο Γεώργιο Σιαφάκα

446 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/09/2022, 11:25 πμ | 0 σχόλια

Στις 2-9-2022 με την υπ’ αριθ. 145/2022 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πρέβεζας, αναγνωρίζεται η ακυρότητα της από 29-1-2021 καταγγελίας της σύμβασης εργασίας του Γεώργιου Σιαφάκα, Συνδικαλιστικού Στελέχους και εργαζόμενου στον Συνεταιρισμό με την επωνυμία, “ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Π.Ε. ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΤΕΛ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ”.
Ο συνάδελφος Γεώργιος Σιαφάκας, ενεργό συνδικαλιστικό στέλεχος και Πρόεδρος του Σωματείου μέλους μας με την επωνυμία “Σωματείο Εργαζομένων ΚΤΕΛ & Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων Ν. Πρέβεζας”, αντιμετώπισε για δεύτερη φορά και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα την ασυδοσία και την εργοδοτική αυθαιρεσία.
Και η δεύτερη αυτή αναιτιολόγητη καταγγελία της σύμβασής του, ως απάντηση της εργοδοσίας στην ευρεία συνδικαλιστική δράση και στον καταγγελτικό του λόγο, κρίθηκε άκυρη.
Η προσπάθεια της Διοίκησης του Συνεταιρισμού των μετόχων του ΚΤΕΛ Πρέβεζας, να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζόμενων και τη δράση του Σωματείου τους απολύοντας τον Πρόεδρό του, δεν ευοδώθηκε και για άλλη μια φορά έπεσε στο κενό.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στον συνάδελφο Γεώργιο Σιαφάκα κρίνοντας την καταγγελία της σύμβασης εργασίας του ως συνδικαλιστική δίωξη.
Χαιρετίζουμε τα μέλη της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας για την πλήρη στήριξη του συναδέλφου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, τα σωματεία, τους συλλόγους, τις οργανώσεις και όλους τους εργαζόμενους και εργαζόμενες για την αλληλεγγύη τους.

Ο αγώνας συνεχίζεται!

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα