Πέμπτη, 25/04/2024 | 12:14

Δήμος Πρέβεζας: Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου η διανομή προϊόντων ειδών παντοπωλείου και κρεοπωλείου

391 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/09/2022, 2:20 μμ | 0 σχόλια

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου η διανομή προϊόντων ειδών παντοπωλείου και κρεοπωλείου στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ από τον Δήμο Πρέβεζας

Διανομή προϊόντων ειδών παντοπωλείου και κρεοπωλείου (χοιρινό κρέας, τυρί φέτα, τυρί γραβιέρα, γάλα εβαπορέ, ρύζι, ηλιέλαιο, χυλοπίτες, και σε ορισμένους «τύπους» μέλι και μήλα ) στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Πρέβεζας ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020 για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD). Η διανομή των προϊόντων θα γίνει την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου τις ώρες 07.30 – 13.30 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, σημείο διανομής ΤΕΒΑ του Δήμου Πρέβεζας, που βρίσκεται στην οδό Ιατρού Γερογιάννη 16, στο Πυροβολικό. Οι δικαιούχοι θα ενημερώνονται ατομικά με τηλεφωνική κλήση από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, για το σημείο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής των προϊόντων. Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής. Για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι ηλικιωμένοι, τα προϊόντα θα διανεμηθούν κατ’ οίκoν, με τη συνδρομή και των στελεχών των “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”.
Για την αποφυγή συνωστισμού οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται στο σημείο διανομής μόνο ένα άτομο ανά αίτηση. Επίσης για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων, συστήνεται η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.
Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:
α) Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. των ίδιων και των μελών της οικογένειάς τους.
β) Αίτηση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ)
γ) Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.
Τέλος αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει εξουσιοδότηση ή Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/86.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα