Σάββατο, 25/03/2023 | 12:03

Δήμος Ζηρού- Δε σταματά η “μηχανή” να υπογράφει έργα: Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Φιλιππιάδας

274 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/09/2022, 11:09 πμ | 0 σχόλια

Αυτό που συμβαίνει στον Δήμο ζηρού με τον Δήμαρχο Νίκο Καλαντζή είναι πράγματι απίστευτο. Το ένα μεγάλο έργο διαδέχεται το άλλο κι αυτή η αλυσίδα φαίνεται να μην κλείνει πουθενά.

Είναι μια συνεχής διαδικασία με ευεργετικά αποτελέσματα για τους Δημότες Ζηρού.

Σαν να υπάρχει ένα μηχάνημα, μία μηχανή που να μη σταματά τις υπογραφές ζωτικής σημασίας έργων για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ζηρού!

Συμβασιοποιήθηκε η κατασκευή του έργου: «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Φιλιππιάδας»

το οποίο αφορά στη βελτίωση της βατότητας και στην ασφαλή διάβαση οδών σε ζώνες υψηλής παραγωγικότητας (υφιστάμενες γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις). Ο προϋπολογισμός του έργου που θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης», είναι 1.300.000€.
Το συνολικό μήκος της αγροτικής οδοποιίας που θα βελτιωθεί εκτίνεται στα 12.460 μ. και το έργο αφορά μία σειρά από παρεμβάσεις όπως κατασκευή τεχνικών για την προστασία των δρόμων και τη διευθέτηση των όμβριων υδάτων, ασφαλτόστρωση κ.ά. και συμπεριλαμβάνει και την ολοκλήρωση της οδικής σύνδεσης των κοινοτήτων Νέα Κερασούντα –Πέτρα, μέσω της οδοποιίας στο ανάχωμα.
Σημειώνεται ότι με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, εκτός των άλλων, θα υπάρξει και οικονομική ελάφρυνση του Δήμου από τα έξοδα της συνεχούς συντήρησης της υφιστάμενης χαλικόστρωσης.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα