Τετάρτη, 29/03/2023 | 18:18

Γιάννενα: Ξύπνησε από το κώμα ο 27χρονος αστυνομικός που έπαθε εγκεφαλίτιδα

651 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/09/2022, 9:10 πμ | 0 σχόλια

Επί περίπου 15 μέρες ήταν σε κώμα, όμ,ως τα νέα είναι πλέον ευχάριστα, ο αστυνομικός επικοινώνησε με το πρεβάλλον και οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι.

Να θυμίσουμε ότι Ο αστυνομικός είχε πάει στις αρχές του μήνα σε νοσοκομείο του Πύργου και οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και ο ίδιος για 15 μέρες, βρέθηκε σε κώμα, στην εντατική του νοσοκομείου στα Γιάννενα. Οι προσευχές των δικών του ανθρώπων εισακούστηκαν και χθες ο 27χρονος ξύπνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε με τους γονείς του, που πλέον αισιοδοξούν ότι τα δύσκολα για το παιδί τους, έχουν περάσει.

Ο 27χρονος αστυνομικός που νοσηλεύεται εδώ και 15 ημέρες, επανήλθε χθες Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, από την κωματώδη κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται.

Μάλιστα είχε σύντομη συνομιλία με τους οικείους του. Να υπενθυμίσουμε, ότι ο νεαρός αστυνομικός αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο του Πύργου, αλλά εκεί οι γιατροί, δυστυχώς, του συνέστησαν να επιστρέψει σπίτι.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας αγώνας δρόμου από το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πατρών στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων και ακολούθως στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Προκαταρκτική εξέταση άρχισε από την προσωρινή διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας- Ν.Μ. Πύργου για το περιστατικό του 27χρονου. Η συγκεκριμένη διαδικασία, πραγματοποιείται με σκοπό να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ευθύνες, ιατρικά λάθη, είτε παραλείψεις, στον τρόπο ή στην ανάγνωση των εξετάσεων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα