Δευτέρα, 04/12/2023 | 21:03

Αλέξανδρος Καχριμάνης: Η Περιφέρεια Ηπείρου δεν έχει συνάψει καμία σύμβαση με την OPINION POLL

396 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/09/2022, 3:33 μμ | 0 σχόλια

Η Περιφέρεια Ηπείρου δεν έχει συνάψει καμία σύμβασης συνεργασίας με την εταιρία OPINION POLL

Η Περιφέρεια Ηπείρου δεν έχει συνάψει καμία σύμβασης συνεργασίας με την εταιρία OPINION POLL, ούτε με τον κ. Διαμάντη, ανέφερε σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, με αφορμή ανακοίνωσή που είχε εκδώσει ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης. Αφού εξήγησε ότι το Περιφερειακό Ταμείο Ηπείρου, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του για την υλοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων προβαίνει σε πληρωμές και άλλων φορέων (Δήμων, Τελωνείων, Υπηρεσιών τρίτων) τόνισε:

«Το μόνο που ισχύει είναι, ότι πλήρωσε το Περιφερειακό Ταμείο Ηπείρου άλλον που συνεργάστηκαν την περίοδο 2015-2016 με τον Δήμο Δέλβινου (Αλβανίας), τον Δήμο Πωγωνίου (Αλβανίας) και με τις τοπικές εταιρίες Οικονομίας και Ανάπτυξης από τον Αυλώνα Αλβανίας, με αυτή την εταιρία την Ελληνική (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Αυτοδιοίκησης) στα πλαίσια του προγράμματος Ιnterreg Ελλάδα- Αλβανία», είπε μεταξύ άλλων και κατέληξε:

«Άρα καμία σχέση δεν έχουμε με αυτά και ούτε είχαμε ως Περιφέρεια Ηπείρου καμία συναλλαγή, που έτσι εύκολα προσπάθησαν να μας βάλουν κάποιες ετικέτες».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα