Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:10

Αγρίνιο- μετά από τροχαίο: Το ασθενοφόρο που έφτασε δεν έπαιρνε μπροστά με τίποτα

401 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/09/2022, 10:35 πμ | 0 σχόλια

Το ασθενοφόρο στο Αγρίνιο μπορεί να έφτασε χωρίς καθυστέρηση, όμως όταν οι διασώστες έβαλαν μέσα τον τραυματισμένο οδηγό της μηχανής, δεν έπαιρνε μπροστά με τίποτα. Αντιδράσεις για τις σκηνές μετά το τροχαίο…

Το τροχαίο στο Αγρίνιο κινητοποίησε τους αυτόπτες μάρτυρες και πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο, ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τα όσα ακολούθησαν όμως έγιναν είδηση και από χθες προκαλούν αντιδράσεις. Το ασθενοφόρο δεν έπαιρνε μπροστά, με κατοίκους, αστυνομικούς αλλά και διασώστες να το σπρώχνουν σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ακουστεί ο ήχος της μηχανής. Αυτό συνέβη λίγα λεπτά αργότερα και οι διασώστες ξεκίνησαν με τον τραυματία για το νοσοκομείο.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Αγρίνιο, μετά από τροχαίο στην οδό Εθνικής Ανεξαρτησίας στον Άγιο Κωνσταντίνο, όπου το ασθενοφόρο που κλήθηκε να παραλάβει τον τραυματία του τροχαίου δεν έπαιρνε μπροστά.

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον νεαρό οδηγό της μηχανής που τραυματίστηκε, μετά τη σύγκρουση του δικύκλου του με Ι.Χ.

Το ασθενοφόρο στη συνέχεια δεν έπαιρνε μπροστά, με αποτέλεσμα οι διασώστες να φαίνονται ενοχλημένοι. Μπροστά στην κατάσταση αυτή, αστυνομικοί και πολίτες, άρχισαν να σπρώχνουν το ασθενοφόρο, μέχρι που αυτό πήρε μπροστά, για να συνεχιστεί η διακομιδή του νεαρού τραυματία στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το pelop.gr, το περιστατικό συζητήθηκε μεταξύ των πολιτών που βρέθηκαν στο σημείο, που δικαίως απορούσαν με την κατάσταση των οχημάτων του ΕΚΑΒ… Μάλιστα κάποιοι εξ’αυτών, «τα έβαλαν» ανοικτά με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλη, κάνοντας λόγο για ντροπιαστικές εικόνες.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα