Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:17

TO 2o DIGITAL BEACH SUMMIT ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ 1-2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

259 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/08/2022, 11:51 πμ | 0 σχόλια

Τις νέες προκλήσεις της ψηφιακής εποχής και τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν
στην post covid εποχή συναντά το 2ο Digital Beach Summit που ανοίγει και φέτος τις πύλες του στην παραλία Μονολίθι της Πρέβεζας. Το επιτυχημένο Συνέδριο που πραγματοποιείται μοναδικά όχι απλά σε μία παραλία αλλά στην μεγαλύτερη παραλία της Ευρώπης , μία πρωτοβουλία του Δήμου Πρέβεζας, συνεχίζει και φέτος με εμπλουτισμένη θεματολογία και συζητήσεις για τα μεγάλα θέματα της ψηφιακής εποχής.

Οι ψηφιακές ανάγκες γίνονται όλο και περισσότερες. Στο σπίτι, την δουλειά, την
κοινωνία, την δημόσια διοίκηση, την τοπική αυτοδιοίκηση. Τα πεδία επίσης πολλά: Εκπαίδευση, περιβάλλον, τουρισμός, πράσινη ανάπτυξη, συνδεσιμότητες και δίκτυα, smart cities, ηλεκτροκίνηση και βέβαια σε ένα πλαίσιο που καλείται να ισχυροποιήσει το φιλόδοξο πρόγραμμα Ελλάδα 2.0 για μία Ελλάδα με καινοτομία και βλέμμα στο μέλλον.

Υπουργοί, στελέχη εξειδικευμένων επιχειρήσεων , ειδικοί αξιωματούχοι της
δημόσιας και τοπικής αυτοδιοίκησης επαγγελματίες που γνωρίζουν καλά τι σημαίνει ψηφιακή μετάβαση συζητούν, δίνουν απαντήσεις και προτείνουν λύσεις για ότι μας απασχολεί.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται και φέτος με οργανωτή τον Δήμο Πρέβεζας στις 1
και 2 Σεπτεμβρίου και είναι ανοιχτό για το κοινό ενώ στην ψηφιακή εποχή δεν θα μπορούσε να λείπει το livestreaming από την ιστοσελίδα https://digitalbeachsummit.com

Eνα Συνέδριο μοναδικό στο είδος του καθώς διεξάγεται στην υπέροχη αμμουδιά
του Μονολιθίου με εκπληκτική θέα στον Αμβρακικό και συνδυάζει green and digital συνθήκες , όπως δηλαδή αρμόζει σε ένα σύγχρονο μέλλον. Το Συνέδριο αγκάλιασαν και φέτος δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς και τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων καθώς επίσης και της ΚΕΔΕ και του ΕΟΤ.

Πάμε digital ! Πάμε Πρέβεζα, 1 και 2 Σεπτεμβρίου

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα