Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:13

Υπόθεση κακοποίησης γαϊδάρου: Στον Εισαγγελέα ο αντιδήμαρχος Ζίτσας

358 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/08/2022, 11:48 πμ | 0 σχόλια

Την πόρτα του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων πέρασε ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ο οποίος συνελήφθη καθώς φέρεται να είναι ο οδηγός που έσερνε γάιδαρο με το αυτοκίνητό του για 700 μέτρα.

Όπως ο ίδιος ο δράστης ισχυρίστηκε, δεν είχε καταλάβει ότι έσερνε το ζώο με το αγροτικό του για περίπου ένα χιλιόμετρο, υποβάλλοντας το ζώο σε έναν απίστευτο βασανισμό, ενώ οι αποτρόπαιες εικόνες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έχουν οδηγήσει άτομα που δραστηριοποιούνται στην αυτοδιοίκηση να ζητούν την αποπομπή του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο γάιδαρος είναι τώρα καλύτερα στην υγεία του, ενώ περιθάλπεται από τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από το σοκαριστικό συμβάν.

Συνοδεία αστυνομικών κτηνίατροι της περιφέρειας Ηπείρου έφτασαν στην κτηνοτροφική επιχείρηση του 63 χρόνου φερόμενου ως δράστη, για να εξετάσουν το τραυματισμένο ζώο.

«Είναι καλά στην υγεία του», είπαν οι δύο κτηνίατροι, «είναι σοκαρισμένο το ζώο από την πτώση, φέρει τραύματα στα πόδια και στην κοιλιά. Είναι όρθιος έχει φάει ήπιε νερό ,αύριο θα έρθει και ιδιώτης κτηνίατρος για παρακολούθηση και να περιποιηθεί τα τραύματα, ενώ ο ιδιοκτήτης του ζώου ξεκίνησε θεραπευτική αγωγή και περιποιήθηκε τα τραύματα», συμπλήρωσαν.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα