Παρασκευή, 19/04/2024 | 05:45

Το χορευτικό του Δήμου Πρέβεζας στο 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Λιβαδειά Δήμου Φοινικαίων Αλβανίας

530 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/08/2022, 11:12 πμ | 0 σχόλια

Ο Δήμος Πρέβεζας θα συμμετέχει με το χορευτικό του στο 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Λιβαδειά Δήμου Φοινικαίων Αλβανίας

Την τιμητική της θα έχει η περιοχή μας , στο 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και Μουσικής που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 18 Αυγούστου και ώρα 7 στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Λιβαδειάς του αδελφοποιημένου με την Πρέβεζα Δήμου Φοινικαίων στην Αλβανία.
Δεκατρία χορευτικά, 300 χορευτές και το παραδοσιακό συγκρότημα “Κομπανία Βέρδη” με επικεφαλής τον Κώστα Βέρδη θα “ενώσουν” το μεράκι τους και θα ξεκινήσουν ένα μοναδικό ταξίδι στην παραδοσιακή μουσική.
Στο φεστιβάλ το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα της γειτονικής χώρας, θα συμμετέχουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Σαμψούντας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλακίου και το χορευτικό του Δήμου Πρέβεζας καθώς και άλλοι σύλλογοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Άγιος Κοσμάς” Λιβαδειάς και ο Δήμος Φοινικαίων υπογραμμίζοντας ότι ως γεγονός σηματοδοτεί πολλά και σημαντικά για την περιοχή, για το πολιτισμικό γίγνεσθαι του τόπου μας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πολιτιστική, πνευματική, τουριστική αλλά και οικονομική της ανάπτυξη

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα