Παρασκευή, 19/04/2024 | 05:22

Το εξαιρετικό μήνυμα του Δημάρχου Λευκάδας για τη μία από τις γυναίκες της ζωής του!

543 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/08/2022, 8:18 πμ | 0 σχόλια

Κατά τα τα εγκαίνια της Παράκαμψης της Αμφιλοχίας του δρόμου Άκτιο-Αμφιλοχία, ενώ συνομίλησα τόσο με τον  βουλευτή της Λευκάδας Θανάση Καββαδά, όσο και με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Ανδρέα Κτενά, δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω με τον Δήμαρχο Λευκάδας Χαράλαμπο Καλό, με τον οποίον είχαμε μία απόσταση μέσα σε όλο αυτόν τον κόσμο που ήταν εκεί εκείνη τη μέρα.

Τα μηνύματα που έχω από πολύ κόσμο από την Λευκάδα είναι ότι κάνει μεγάλες προσπάθειες και τα πάει πάρα πολύ καλά!

Την τελευταία ημέρα του Ιουλίου ο Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός είχε επέτειο γάμο με την Κωνσταντίνα Παπαχρήστου και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με έναν απλό αλλά σίγουρα συμβολικό τρόπο σχολίασε ως εξής:  31-07-1999,31-07-2022,23 χρόνια αλληλοεκτίμησης και υποστήριξης. Σε ευχαριστώ.”

Εξαιρετικό μήνυμα από τον Δήμαρχο, χωρίς υπερβολές και διαθέσεις εντυπωσιασμού, 23 ολόκληρα χρόνια δεν είναι και λίγα… Να είσαστε πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη Οικογένεια Δήμαρχε.

Η Κωνσταντίνα Παπαχρήστου είναι η μία από τις γυναίκες της ζωής του Δημάρχου Χαράλαμπου Καλού, οι άλλες είναι οι κόρες του ζευγαριού η Παναγιώτα και η Σουζάνα!

Είναι καλός… ο Καλός; Είναι πάρα πολύ καλός, σε όλα του!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα