Παρασκευή, 29/03/2024 | 10:42

Πρέβεζα: Υπεγράφη η σύμβαση για έργα αποκατάστασης βατότητας του οδικού δικτύου Δ.Ε Λούρου

551 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/08/2022, 3:07 μμ | 0 σχόλια

Υπεγράφη την Τετάρτη 31 Αυγούστου μεταξύ του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου και του αναδόχου κ. Ηλία Κατσιμπόκη η σύμβαση για την κατασκευή κατεπειγόντων έργων αποκατάστασης βατότητας του οδικού δικτύου της Δ.Ε. Λούρου λόγω φυσικών καταστροφών.

Το έργο προυπολογισμού 120.000,00 ευρώ χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών και θα αποκαταστήσει ζημιές που προκλήθηκαν από ισχυρές βροχοπτώσεις στην περιοχή.

Εργασίες προβλέπονται στις Τ.Κ. Βρυσούλας, Σκιαδά, Κάτω Κοτσανόπουλου και Κάτω Ρεματιάς και με την ολοκλήρωσή τους θα αποκατασταθεί πλήρως το οδικό δίκτυο ώστε να γίνεται και πάλι απρόσκοπτα η πρόσβαση σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Πιο συγκεκριμένα θα απομακρυνθούν υλικά καταπτώσεων, θα γίνει ανακατασκευή του κατεστραμμένου οδοστρώματος των δρόμων και κατασκευή νέων χαλικοστρώσεων, όπου απαιτείται, ενώ θα καθαριστούν αυλάκια και τεχνικά στα σημεία που έχουν φραχτεί από τα φερτά υλικά που παρέσυραν τα όμβρια ύδατα.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ .Νίκος Γεωργάκος δήλωσε σχετικά:

“|Υλοποιούμε ένα ακόμη έργο το οποίο θα αποκαταστήσει τις ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την ενδοχώρα του Δήμου μας.

Ως Δημοτική Αρχή καταγράφουμε καθημερινά τα προβλήματα και τις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε γωνιά του Δήμου μας και προχωρούμε άμεσα στα αναγκαία έργα, αναβαθμίζοντας παράλληλα τις υφιστάμενες υποδομές”.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα