Πέμπτη, 25/04/2024 | 17:43

Πρέβεζα: “Ουρλιάζουν” οι σειρήνες, πηγαινοέρχονται τα ασθενοφόρα στο νοσοκομείο

3389 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/08/2022, 7:42 πμ | 0 σχόλια

Ο ήχος της σειρήνας ήταν τόσο έντονος που αρκετοί πολίτες της Πρέβεζας, μπέρδεψαν τη σειρά των Πυροσβεστικών οχημάτων, με τη σειρήνα των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

“Ουρλιάζει” η σειρήνα επαναλαμβάνει κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία πρώην αυτοδιοικητικός.

Το καλοκαίρι τα περιστατικά που υποδέχεται το Γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας είναι πάρα πολλά, μία από αυτές τις έντονες μέρες ήταν και η Τετάρτη 24 Αυγούστου, που το νοσοκομείο Πρέβεζας κλήθηκε να αντιμετωπίσει περιστατικά σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και δύσκολες περιπτώσεις ασθενών με παθολογικά αίτια.

Τα ασθενοφόρα πηγαινοέρχονταν με μεγάλη συχνότητα, μία ακόμη καλοκαιρινή μέρα, από διάφορες περιοχές του νομού Πρέβεζας, όμως για μία ακόμη φορά το ιατρικό, το νοσηλευτικό αλλά και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Πρέβεζας σε οποιαδήποτε βαθμίδα επέδειξε αποτελεσματκά αντανακλαστικά και ανταποκρίθηκε με επάρκεια σε όλα τα περιστατικά.

Και το παραπάνω δεν είναι ένα παροδικό φαινόμενο, τέτοιες εικόνες στο νοσοκομείο Πρέβεζας ζουν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού και τα καταφέρνουν.

Δεν χωράνε Ωχαδερφισμοί εδώ και απόπειρες προσπαθειών υποβάθμισης αυτής της τόσο σημαντικής προσπάθειας. Μπράβο σε όλους στο νοσοκομείο Πρέβεζας και πολλά μπράβο στο ΕΚΑΒ!
Μπράβο σε Γιατρούς, νοσηλευτές, βοηθούς, διασσώστες, οδηγούς ασθενοφόρων, σεκιουριτάδες.

Η κατάσταση με τις σειρήνες να “ουρλιάζουν” και τα ασθενοφόρα να πηγαινοέρχονται στο νοσοκομείο Πρέβεζας έμοιαζε μόνιμη στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Μπράβο στους ανθρώπους της υγείας όλου του νομού, από το νοσοκομείο Πρέβεζας, το ΕΚΑΒ τα κέντρα υγείας και βέβαια μπράβο και στην αστυνομία, την τροχαία και δη στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που όλοι τους κάθε φορά που κλήθηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ήταν κάτι παραπάνω από αποτελεσματικοί.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα