Παρασκευή, 29/03/2024 | 15:15

“Πληρώσαμε…65 ευρώ τραπέζι στην Πρέβεζα-Στην Αθήνα θα πληρώναμε…150”

2176 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/08/2022, 8:58 πμ | 0 σχόλια

Έχει ιδιαίτερη σημασία να έρχονται για διακοπές στην περιοχή μας επισκέπτες και φεύγοντας να μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

“Πρώτη φορά ερχόμαστε, δεν την ξέραμε την Πρέβεζα, την μάθαμε από το διαδίκτυο και είπαμε φέτος να κάνουμε κάτι διαφορετικό.” Ήταν τα λόγια οικογένειας που παραθέριζε στην Πρέβεζα μέχρι και την 17η του Αυγούστου.

Αυθόρμητα και με έκληξη αναφορικά με τις τιμές σε καταστήματα εστίασης της Πρέβεζας είπαν: “Και τι δεν παραγγείλαμε και μόλις ήρθε ο λογαριασμός στην αρχή νομίζαμε ότι δεν ακούσαμε καλά. Μας είπαν…65 ευρώ και πιστέψαμε ότι θα εννοούσε το παιδί …165 ευρώ. Αυτά που φάγαμε στην Αθήνα σε αντίστοιχο κατάστημα μπορεί και να τα πληρώναμε …150 ευρώ.”

Το προφορικό Marketing έχει και τη σημασία του και είναι αποδοτικό. Όταν επισκέπτες φεύγοντας πέρα από τις ξεχωριστές ομορφιές του τόπου μας στέκονται και στις χαμηλές τιμές, τότε το…καλό, είναι διπλό.

Το κειμενάκι συνοδεύτηκε από τη φωτογραφία του…γνωστού σερβιτόρου της Πρέβεζας που επί σειρά ετών διατυμπανίζει πέρα από την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών των καταστημάτων εστίασης της Πρέβεζας και τις… προσιτές τιμές!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα