Πέμπτη, 18/04/2024 | 19:45

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πρέβεζας Αντώνης Μπέζας ξεκάθαρος για τον ρόλο του

2397 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/08/2022, 11:17 πμ | 0 σχόλια

Σε ηλικία 26 ετών εξελέγη Δημοτικός σύμβουλος, σε ηλικία 28 ετών έγινε αντιδήμαρχος και στα 33 του χρόνια βουλευτής Θεσπρωτίας, ενώ ενδιάμεσα είχε εκλεγεί και νομαρχιακός σύμβουλος.

Ο λόγος για τον Αντώνη Μπέζα ο οποίος – εν αναμονή του σχετικού ΦΕΚ- θα είναι ο γενικός γραματέας του Δήμου Πρέβεζας και ο οποίος δεν ήταν μόνο υφυπουργός οικονομικών όπως ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει. Η επιμονή της δημοτικής αρχής για τη θέση του γενικού γραμματέα στον Δήμο στο πρόσωπο του Αντώνη Μπέζα έχει και βάση και επιχειρήματα.

Πρόκειται για ένα έμπειρο πολιτικά αλλά και επαγγελματικά (πολιτικός Μηχανικός) πρόσωπο, ενώ η τεράστια προσφορά του στον τομέα του πολιτισμού στον Δήμο Ηγουμενίτσας δεν μπορεί να περάσει ασφαλώς απαρατήρητη.

Τον Αντώνη Μπέζα συναντήσαμε στο Καφέ Πρεβερέ στην παραλιακή οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πρέβεζα, ενώ ήταν παρέα με τον εκλεκτό συνάδελφο Χρήστο Ανεμοζάλη από το Prevezabest.

Στα πρώτα λόγια που προλάβαμε να πούμε, εμείς του ευχηθήκαμε: “Σιδεροκέφαλος” ενώ ο ίδιος γνωρίζοντας τον ρόλο που θα αναλάβει εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα βοηθήσει τον Δήμο διοικητικά και πολιτικά αν και η θέση αυτή δεν είναι πολιτική όπως εξήγησε.

Σε καμία περίπτωση δεν θα υποκαταστήσει τους αιρετούς, τον Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους κ.α. αλλά θα συμβάλλει στον μέγιστο δυνατό τρόπο στην εύρρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου Πρέβεζας.

Ο Αντώνης Μπέζας φάνηκε να έχει διάθεση για προσφορά, δείχνει ετοιμότητα και έχει τις καλύτερες των προθέσεων στον νευραλγικό ρόλο που του ανατίθεται στον Δήμο Πρέβεζας.
Σιδεροκέφαλος!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα