Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:56

Κάπου κοντά στην Πάργα: Ιδιοκτήτης Beach Bar “Μπινελικώνει” πελάτες-έτοιμος για υπουργός τουρισμού

4267 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/08/2022, 8:12 πμ | 0 σχόλια

Αυτός ο ιδιοκτήτης μπιτσόμπαρου που μπινελικώνει όλους τους πελάτες είναι έτοιμος για υπουργός Τουρισμού
Ένα μπιτς μπαρ κάπου κοντά στην Πάργα θα σας μάθει να σέβεστε την ελληνική φιλοξενία

Εδώ, αγαπητές φίλες και φίλοι, έχουμε μια ειδική περίπτωση ακόμα και για την τιμημένη παράδοση του ελληνικού τουρισμού, που ως γνωστόν είναι η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας μας. Από πάντα, η πιάτσα λέει ότι «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», όμως ένας ιδιοκτήτης μπιτσόμπαρου κοντά στην Πάργα δηλώνει έτοιμος να συγκρουστεί με αυτές τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις.

Τι σημαίνει αυτό; Κάποιοι άλλοι, λιγότερο τολμηροί και μαχητικοί, απλά θα αγνοούσαν όσους πελάτες διαμαρτύρονται. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για τον επιχειρηματία της ιστορίας μας, ο οποίος είναι έτοιμος να μπινελικώσει με κάθε πιθανό τρόπο όλους τους μίζερους που δεν εκτιμούν τις υπηρεσίες του μαγαζιού του – να πούμε εδώ ότι ο κύριος όγκος της κριτικής αφορά τις τιμές των ομπρελών/ξαπλωστρών, με πολλούς πελάτες να γράφουν ότι τις έμαθαν κατόπιν εορτής γιατί στον κατάλογο δεν γραφόταν πουθενά. Να πούμε εδώ ότι οι πελάτες σχολιάζουν και πολλά άλλα πράγματα.


Το σίγουρο είναι ότι μια σύντομη επίσκεψη στις κριτικές του μαγαζιού στο Google Maps αρκεί για να δει κανείς τι εστί ελληνική ψυχή. Οι δε αυτόματες μεταφράσεις στα αγγλικά το κάνουν όλο ακόμη πιο αξιομνημόνευτο.

ΠΗΓΗ-φώτος: luben.tv

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα