Παρασκευή, 19/04/2024 | 12:00

Θλιβερή εξέλιξη: Ευθανασία στο γαϊδουράκι που κακοποιήθηκε

398 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/08/2022, 10:08 μμ | 0 σχόλια

Σε ευθανασία αναμένεται να οδηγηθεί το άτυχο γαϊδουράκι που κακοποιήθηκε στη Ζίτσα καθώς σύμφωνα με ειδικό βασανίζεται από τα τραύματα που του προξενήθηκαν.

Αν και αρχικά είχε αναφερθεί ότι θα μεταφερθεί στα Μέγαρα Αττικής προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του, το ζώο εξετάστηκε από εξειδικευμένο κτηνίατρο που μετέβη στην κτηνοτροφική μονάδα από την Κοζάνη.

Ο εξειδικευμένος κτηνίατρος, κατέφθασε μετά από παρέμβαση της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας και εξέτασε εξονυχιστικά το ζώο και αποφασίστηκε να γίνει ευθανασία άμεσα…

Ο ιδιοκτήτης του ζώου αφέθηκε χθες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα) μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του Δημήτρη Δήμου, ισχυρίζεται ότι το γαϊδούρι είχε τραυματιστεί μετά από επίθεση λύκου, με τον κτηνοτρόφο να το ανεβάζει στην καρότσα για να το μεταφέρει ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τον 70χρονο, για άγνωστο λόγο το πόδι του γαϊδάρου έπεσε στην άσφαλτο και δεν το αντιλήφθηκε αμέσως.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα