Πέμπτη, 18/04/2024 | 23:38

Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας: Έναρξη υποβολής αιτήσεων

589 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/08/2022, 11:22 πμ | 0 σχόλια

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΑ Δ. ΙΕΚ.

Ανακοινώνεται η έναρξη υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων επιλογής στο Δημόσιο ΙΕΚ Πρέβεζας για το έτος κατάρτισης 2022-2023, από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 12:00 μέχρι και την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 15:00.

Οδηγίες για την υποβολή της αίτησης υπάρχουν στην αρχική σελίδα της εφαρμογής στον σύνδεσμο: https://diek.it.minedu.gov.gr

Οι απόφοιτοι Λυκείων παντός τύπου (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ ΤΕΕ-Β΄κύκλου, ΤΕΛ) καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση επιλογής στο Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας, στις ειδικότητες που ανταποκρίνονται στις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους, με υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών.
Τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. προσφέρουν ποιοτική δωρεάν και σύγχρονη επαγγελματική κατάρτιση, παρέχουν τη δυνατότητα στους καταρτιζόμενους να ενισχύσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα, την επαγγελματική τους δυναμική, τις προοπτικές απορρόφησης στην αγορά εργασίας, καθώς και την επαγγελματική & κοινωνική καταξίωσή τους.
Περισσότερες πληροφορίες για τις ειδικότητες των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. εξαμήνου 2022Β μπορείτε να αναζητήσετε στον σύνδεσμο:
http://www.gsae.edu.gr/…/1810-30-08-2022-eidikotites…

ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑ.Λ., Τ.Ε.Ε. Β’ ΚΥΚΛΟΥ, Τ.Ε.Λ. ΣΕ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΕΣ Γ΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ.
Πτυχιούχοι ΕΠΑ.Λ, Τ.Ε.Ε. Β’ ΚΥΚΛΟΥ, Τ.Ε.Λ., μπορούν να εγγραφούν κατά περίπτωση στο Γ’ εξάμηνο φοίτησης σε συναφείς ειδικότητες με τον επαγγελματικό τομέα από τον οποίο αποφοίτησαν από ΕΠΑ.Λ., Τ.Ε.Ε Β΄ κύκλου ή Τ.Ε.Λ..
Στην περίπτωση αυτή η διαδικασία εγγραφής δεν γίνεται ηλεκτρονικά, αλλά με απευθείας κατάθεση αίτησης των ενδιαφερομένων στα Ι.Ε.Κ. ενδιαφέροντός τους, τα οποία έχουν Γ’ εξάμηνο στις συναφείς ειδικότητες.
Οι ειδικότητες Γ’ εξαμήνου που παρέχουν τα Δ.Ι.Ε.Κ. την περίοδο 2022-2023 στο χειμερινό εξάμηνο βρίσκονται στον σύνδεσμο:
https://diek.it.minedu.gov.gr/docs/c_2022b.xlsx

Οι εγκεκριμένες ειδικότητες για το Εξάμηνο κατάρτισης (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022) που μπορούν να αιτούνται την εγγραφή τους οι ενδιαφερόμενοι, είναι:

1. ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ (Συνεργασία με ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ)
2. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ & ΡΕΠΟΡΤΕΡ (Συνεργασίες με: Radio Preveza, Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας, Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων, ΒΗΜΑ της Πρέβεζας, ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση , Prisma 91,6 )
3. ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ (Συνεργασία με: ΔΗΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΠΡΟΤΥΠΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ο.Ε., & Baby College )
4. ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ (Συνεργασία με: Αρχαιολογικό Μουσείο “ΝΙΚΟΠΟΛΙΣ”) και
5. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (Συνεργασία με: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, Ι.Ε.ΠΥ.Α “ Champion Security”)
6. Τεχνικός ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

• « Επενδύστε στην Ε.Ε.Κ.- Εμπιστευτείτε τις σπουδές σας στο Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας»•

Ο Δ/ντής
Αναγνωστάκης Ιωάννης
Μαθηματικός MedA , ΣυΕΠ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα