Σάββατο, 20/04/2024 | 00:11

Δε μοιάζουν με προηγούμενα αυτά τα “Πρεβεζάνικα χρονικά” Περιέχουν ποιήματα του Σπύρου Σίσκα

423 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/08/2022, 4:37 πμ | 0 σχόλια

Αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 το νέο τεύχος του περιοδικού “Πρεβεζάνικα χρονικά” αναφέρεται στην πρόσφατη έκδοση.

Υπάρχει όμως σε αυτή την έκδοση και μια άλλη, ίσως πιο μικρή, όμως σίγουρα πολιτιστκή και ποιητική επανάσταση, αφού σε αυτή την έκδοση περιέχονται ποιήματα του συμπολίτη μας Σπύρου Σίσκα.

Το ότι ο Σπύρος γράφει υπέροχα ποιήματα με μηνύματα που ξεχωρίζουν και μεταφέρουν τεράστια νοήματα το γνώριζαν μέχρι πρόσφατα οι φίλοι του στο διαδίκτυο, με την πρόσφατη έκδοση του περιοδικού “Πρεβεζάνικα Χρονικά” όμως θα έχει την ευκαιρία να το γνωρίσει ένα ευρύτερο κοινό.

Ο ίδιος με ταπεινό τρόπο έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook : Τα “Πρεβεζάνικα Χρονικά” στο τελευταίο τεύχος τους φιλοξενούν μερικά ποιήματα μου. Τα ευχαριστώ εκ βαθέων.”

Το ότι αυτά τα “Πρεβεζάνικα Χρονικά” δεν μοιάζουν με προηγούμενα και έχουν μία εξέλιξη αφού φιλοξενούν ποιήματα του Σπύρου Σίσκα, είναι γεγονός.

Στα “Πρεβεζάνικα Χρονικά” ευχόμαστε μακροημέρευση, στον Σπύρο Σίσκα καλές αποδράσεις και να είναι “Καλοτάξιδα” τα ποιήματά του.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα