Σάββατο, 25/03/2023 | 22:19

Δήμος Πρέβεζας: 499.500 ευρώ για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στο Χειμαδιό

275 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/08/2022, 5:40 μμ | 1 σχόλιο

Εγκρίθηκε η ολοκληρωμένη πρόταση του Δήμου Πρέβεζας που υποβλήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ύψους 499.500 ευρώ, για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας της Tοπικής Κοινότητας Χειμαδιού.

Η συγκεκριμένη πρόταση, που είχε κατατεθεί από το Δήμο Πρέβεζα τον περασμένο Μάρτιο περιλαμβάνει την κατασκευή έργων πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, με υποχρεωτική την ασφαλτόστρωση ή την τσιμεντόστρωση.

Στο πλαίσιο της δράσης, είναι δυνατή και η χρηματοδότηση εργασιών σε υφιστάμενες αγροτικές οδούς, όπως η βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών τους ή η κατασκευή μικρών τεχνικών έργων (οχετοί απορροής όμβριων υδάτων, τοιχία αντιστήριξης κ.ά.).

Με αφορμή την έγκριση ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος δήλωσε ότι το συγκεκριμένο έργο είναι πολύ σημαντικό για την περιοχή του Χειμαδιού και ότι για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται στην πράξη το ουσιαστικό ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τη στήριξη του αγροτικού τομέα του Δήμου.

1 σχόλιο για “Δήμος Πρέβεζας: 499.500 ευρώ για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στο Χειμαδιό”

 1. Ο/Η Σαρηγιαννίδης Ιοαννης λέει:

  Χίλια μπράβο για την βελτίωση τον αγροτικών δρόμων στο Χειμαδιό και σίγουρα οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση στη δουλειές τους και της περιουσίες τους.
  Στην Πρέβεζα τη γίνεται???
  Για ποιον λόγο δεν γίνεται ούτε μια διάνοιξη δρόμου???
  Για παράδειγμα στο 6ο δημοτικό σχολείο στην Μανοπουλου παρα τα αιτήματα τον κατοίκων αλλά και τον μαθητών και γωνιών από την δεκαετία του 80 για την συνένωση με την Λεωφόρο Ειρήνης ….
  Το χάος που δημιουργείται καθημερινά στης 8 το πρωί και στης 2 το μεσημέρι απερίγραπτο.
  Ήμουν μαθητής από όταν φιλοξενούνταν το σχολείο σε απέναντι οικοδομή και τώρα 50 χρόνων
  Εκφράζω την αγανάκτηση μου και ελπίζω τα εγγόνια μου να μπορούν από το σχολείο η το σπίτι μας
  Κάποια στιγμή στο μέλλον (χωρίς πυξίδα )σε δυο λεπτά να βρίσκονται στην Λεωφόρο Ειρήνης .

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα