Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:09

Δήμος Ζηρού: Παιδικές φωνούλες πλημμύρισαν Ζερβό, Κερασώνα, Πολυστάφυλο και Θεσπρωτικό

559 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/08/2022, 12:21 μμ | 0 σχόλια

Παιδικές φωνούλες πλημμύρισαν Ζερβό, Κερασώνα, Πολυστάφυλο και Θεσπρωτικό κι έκαναν το καλοκαίρι των μικρών φίλων ακόμη πιο χαρούμενο

Το καλοκαίρι η πιο αγαπημένη και ξέγνοιαστη εποχή των παιδιών, με την φροντίδα των ΚΔΑΠ του Δήμου μας και τη συνεργασία τοπικών Κοινοτήτων, συλλόγων και φορέων έγινε και φέτος μία χαρούμενη δημιουργική περίοδος για τους μικρούς φίλους. Ζερβό, Κερασώνας, Πολυστάφυλο και βέβαια το Θεσπρωτικό όπου οι δράσεις έχουν αποκτήσει μορφή θεσμού πλέον, πλημμύρισαν από χαρούμενες φωνούλες από δεκάδες παιδιά που συμμετείχαν στις δράσεις.


Άφησαν στην άκρη κινητά, τάμπλετ και κάθε είδους οθόνες και έπαιξαν παραδοσιακά παιχνίδια, διελκυστίνδα, τσουβαλοδρομίες, σκυταλοδρομία αλλά και νεότερα παιχνίδια (τύπου survivor) χόρεψαν και στο τέλος γεύθηκαν υπέροχα εδέσματα προσφορά των οικοδεσποτών και δροσίστηκαν με τα αγαπημένα των παιδιών παγωτίνια που προσέφερε ο Δήμος Ζηρού.
Στόχος των δράσεων ήταν η γνωριμία και η διαπροσωπική αλληλεπίδραση των παιδιών των Κοινοτήτων με τα παιδιά των ετεροδημοτών, να αποκτήσουν βιωματικές εμπειρίες, και μέσα από τα παραδοσιακά παιχνίδια να έρθουν σε επαφή με ένα κομμάτι του τοπικού πολιτισμού και της παράδοσης και να συνδυάσουν το παιχνίδι με τη φαντασία τους.
Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρηση Δήμου Ζηρού κ. Θεόδωρος Πανούσης, συγχαίρουν όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην οργάνωση των δράσεων, ευχαριστούν παιδιά και γονείς για τη μεγάλη συμμετοχή τους και βέβαια η δέσμευση είναι ότι όσο υποχωρεί η Covid-19 οι δράσεις Πολιτισμού, Αθλητισμού και παράδοσης συνεχώς θ’ αυξάνονται και θ’ αναβαθμίζονται σε ολόκληρο τον Δήμο Ζηρού.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα