Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:26

Άρτα: Άφαντος ο δολοφόνος… Μπλόκα και έρευνες από την Αστυνομία

545 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/08/2022, 2:17 μμ | 0 σχόλια

Άφαντος παραμένει ο 29χρονος δράστης του εγκλήματος στο Αστροχώρι της Άρτας. Ο 29χρονος που κατάγεται από τον Μεσόπυργο Άρτας αμέσως μετά την δολοφονία του πεθερού του τράπηκε σε φυγή.

Αργά το βράδυ βρέθηκε από τους αστυνομικούς το αυτοκίνητό του στα όρια των νομών Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του 29χρονου ο οποίος έχει μαζί του το όπλο του εγκλήματος καθώς αυτό δεν βρέθηκε στο αυτοκίνητο.

Η σορός του άτυχου ηλικιωμένου έχει μεταφερθεί για νεκροψία- νεκροτομή.

Ο 29χρονος το απόγευμα της Πέμπτης πήγε στο πατρικό της πρώην συζύγου του καθώς λίγες μέρες πριν είχαν εκδοθεί συναινετικό διαζύγιο.

Ζήτησε να πάρει το δίχρονο παιδί τους. Ακολούθησε έντονη συζήτηση με την 36χρονη. Πάνω στον καβγά έβγαλε το όπλο –πιθανότατα περίστροφο- και πυροβόλησε εναντίον της αλλά αστόχησε.

Η μητέρα πήρε το δίχρονο παιδί και εισήλθαν μέσα στο σπίτι. Τότε ο 29χρονος πυροβόλησε τέσσερις φορές τον ηλικιωμένο πατέρα της ο οποίος θέλησε να προστατεύσει την κόρη του και το εγγόνι του.

Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο και κινήθηκε προς την ορεινή περιοχή. Αστυνομικές δυνάμεις εξακολουθούν να αναζητούν ίχνη του ενώ έχουν στηθεί μπλόκα σε καίρια σημεία του οδικού δικτύου.

ΠΗΓΗ-φωτό:΅epiruspost.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα