Πέμπτη, 25/04/2024 | 04:09

“Taste Preveza welcome”: Η αυλαία έπεσε με την ανάδειξη της ποιότητας των τοπικών προϊόντων

603 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/07/2022, 9:38 μμ | 0 σχόλια

 

Η 1η έκθεση τοπικών προϊόντων “Taste Preveza welcome” που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Πρέβεζας που ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Ιουλιου, ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Το τριήμερο αυτό αποτελεί επιβεβαίωση αυτό που έχουν αντιληφθεί σε όλο το μήκος και πλάτος του νομού Πρέβεζας, ότι το Επιμελητήριο της σημερινής διοίκησης του προέδρου Γιάννη Μπούρη αποτελεί χωρίς αμφιβολία εργαλείο αναπτυξιακής προοπτικής πρώτης γραμμής για την περιοχή μας.

Σε αυτό το μοναδικό και πρωτόγνωρο εγχείρημα του τριημέρου της έκθεσης των τοπικών μας προϊόντων με την επωνυμία” Taste Preveza Welcome” με μία ακόμη εξωστρεφή αναπτυξιακή πρωτοβουλία το Επιμελητήριο Πρέβεζας έδωσε στους παραγωγούς των τοπικών προϊόντων, τον ρόλο του πρωταγωνιστή, το ρόλο του οδηγού κι αυτή η διαδρομή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

 

Η αυλαία έπεσε την Κυριακή 8 Ιουλίου που οι εκπρόσωποι της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας γραφείο Ηπείρου Τάσος Τόλης και Θανάσης Βρεττός έδωσαν βήμα, χρόνο και προβολή στους παραγωγούς των τοπικών προϊόντων. Αναδείχθηκε η ποιότητα των τοπικών προϊόντων της περιοχής μας.

Την Κυριακή 8 Ιουλίου την έκθεση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Γιάννης Γκολομάζος ο οποίος αναφέρθηκε με ευμενή σχόλια για την έκθεση “Taste Preveza Welcome.”

Στους παραγωγούς που αναφέρθηκαν στα προϊόντα τους και η Αρετή Χρηστιά “Γεύσεις ΑΡΕΤΗ”, η οποία δε δίστασε να αναφερθεί στην βοήθεια που είχε στο ξεκίνημά της από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων.

Ξεπερνώντας λοιπόν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις το τριήμερο της 1ης  έκθεσης των τοπικών προϊόντων του νομού Πρέβεζας “Taste Preveza Welcome” έβαλε γερά θεμέλια και έδειξε με εμφατικό τρόπο ότι ήρθε για να μείνει και να γίνει μέρος της τοπικής παραγωγής, των τοπικών μας προϊόντων και βεβαίως της τοπικής μας γαστρονομίας.

Αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα μας στους συντελεστές αυτής της αξιέπαινης πρωτοβουλίας, στο Επιμελητήριο Πρέβεζας, στην Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας γραφείο Ηπείρου και βέβαια στους παραγωγούς των τοπικών προϊόντων μας.

Και του χρόνου με υγεία!

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα