Παρασκευή, 19/04/2024 | 04:37

Π.Ε. Πρέβεζας: Ο… “Διακριτικός” Νίκος Καλαντζής & ενδεχόμενη μετακόμιση Σαραμπασίνα στο Δήμο Ζηρού!

924 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/07/2022, 4:50 μμ | 0 σχόλια

Το ότι ο επιτυχημένος Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής είναι προσωπικότητα αυξημένης εμβέλειας είναι κάτι αποδεκτό γι’ αυτό άλλωστε τυγχάνει της στήριξης αλλά και της εκλογής και σε διαδημοτικά-διανομαρχιακά όργανα της αυτοδιοίκησης.

Ο Νίκος Καλαντζής κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πρέβεζα, είχε μια διακριτική (έως αξιοπρεπή) συμπεριφορά, δεν έσπρωχνε να χωθεί, δεν έκανε δηλαδή όλες αυτές τις αστειότητες που βλέπουμε όταν έρχονται πρωθυπουργοί στην περιοχή μας.

Από τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης  που εκτιμούν απεριόριστα τον Δήμαρχο Ζηρού Νίκο Καλαντζή, είναι και ο επί σειρά ετών Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας και πρώην αντιδήμαρχος Παύλος Σαραμπασίνας.

Μέχρι στιγής κατά τα… φαινόμενα ο Παύλος Σαραμπασίνας είναι χωρίς παραταξιακή στέγη, δεν ανήκει σε κανέναν συνδυασμό σε κάποια παράταξη ολοκληρωτικά, “φλερτάρει” αλλά δεν… ενδίδει και κυρίως δεν αποφασίζει.

Η παρέα των… “Σοφών” περιμένει από τον Παύλο Σαραμπασίνα να τους ανακοινώσει την πολιτική διαδρομή που θα ακολουθήσει, για να τον στηρίξουν, αλλά ο Παύλος “παίζει” καθυστέρηση.

Πάντως εάν δεν βγει … λευκός καπνός τους επόμενους μήνες και αν δεν βρει πολιτική στέγη σε κάποια δημοτική παράταξη ο Παύλος Σαραμπασίνας, δεν είναι καθόλου απίθανο να “μετακομίσει”πολιτκά και να ..μεταδημοτεύσει στον Δήμο Ζηρού για χάρη του Νίκου Καλαντζή, άλλωστε είναι μεγάλη η εκτίμηση που τρέφει για τον Δήμαρχο Ζηρού…

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα