Σάββατο, 20/04/2024 | 10:49

Πρέβεζα: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του καταστήματος Karamanidis E.D. Escape Land

3469 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/07/2022, 9:55 μμ | 0 σχόλια

 

Ένα άλλο κατάστημα , που δεν έχει μέτρο σύγκρισης δημιουργήθηκε στην παραλιακή οδό Σπηλιάδου και Δεσπόζει και δίνει ζωή σε κείνο τό όμορφο και παραδοσιακό σημείο της Πρέβεζας.

Karamanidis E.D. Escape LAND ψαγμένα προϊόντα και όταν τα αφεντικά είναι απαιτητικά με τους ίδιους τους εαυτούς τότε είναι βέβαιο ότι οι πελάτες βαδίζουν στα σίγουρα.

Μια πλούσια γκάμα, ποικιλία, με μία επίσκεψη στο κατάστημα μπορείς να ψωνίσεις γιατί ξέρεις τι θα βρεις. Και σε ποιότητα και σε τιμές.

 

Στην οδό Σπηλιάδου είναι σαν να έγινε ένα μικρό… θαύμα! Ένα…γιαπί πριν λίγους μήνες, μετατράπηκε σε ένα εκπληκτικό κτίριο και ένα ντεκόρ που φαίνεται από μακριά ότι έγινε με μεράκι και αγάπη. Κι ότι γίνεται με μεράκι και έχει αφετηρία, έχει βάση την αγάπη, έχει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου έγινε το opening, έγιναν τα εγκαίνια του καταστήματος και από τα εγκαίνια φαίνεται για το πως ξεκινά και πως βαδίζει ένα κατάστημα. Και από την αρχή με μια τελετή εγκαινίων που έγινε γιορτή, από το catering, τη μουσική που έπαιζε ο Κώστας Προβατάς που ήταν ακριβώς ότι έπρεπε, τα χαμόγελα και τη θετική ενέργεια που ξεχείλιζε.

Εκτός από το catering που είχε τα…αλμυρά και τα…γλυκά έκαναν θραύση και είναι φυσικό αφού η Βούλα και οι συνεργάτιδές της έβαλαν όλη τους την τέχνη.

Το ότι την μέρα των εγκαινίων πλήθος κόσμου τίμησε την τελετή, είναι φυσικό, αφού η οικογένεια Καραμανίδη έχει την εκτίμηση και την αποδοχή της κοινωνίας μας.

Πως θα γίνονταν η βραδιά λίγο πιο… φαντασμαγορική; Ο Μήτσος έχει πάντα τον τρόπο!

Μέσα σε αυτή τη χαρά και μια ψυχή ένιωθε πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το υπέροχο δημιούργημα, γι’ αυτό το υπέροχο κατάστημα, το ένιωθες στην ατμόσφαιρα.

Δημήτρη-Ελένη συγχαρητήρια και καλές Δουλειές!!!

Σπύρος Πλέουρας

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα