Τρίτη, 16/04/2024 | 10:46

Πρέβεζα: Κίνδυνος να θρηνήσουμε ανήλικα παιδιά σε Λούρο & Ωρωπό! Οι γονείς να προστεύσουν τα παιδιά τους!

2777 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/07/2022, 9:39 πμ | 0 σχόλια

 

Ανήλικα παιδιά από την περιοχή χωρίς δίπλωμα δίνουν ραντεβού για κόντρες με μηχανάκια στον Ωρωπό και στον Λούρο. Στις κόντρες του θανάτου που έχουν γίνει και σε άλλες περιοχές της χώρας έχουν σκοτωθεί νέα παιδιά, συμμετέχουν ανήλικα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή και από χωριά του Δήμου Πρέβεζας, ενώ εκτός από τον Ωρωπό και τον Λούρο που μας πληροφόρησαν κόντρες θανάτου γίνονται και στο χωριό της Τύριας του Δήμου Ζηρού.

Είναι παιδιά  που με ένα “πειραγμένο” μηχανάκι μαζεύονται σε παρέες για νυχτερινούς αγώνες επίδειξης σε διάφορα σημεία , ξεκινώντας τέτοια “παιχνίδια” γύρω στην ηλικία των 16, στην πλειοψηφία τους χωρίς δίπλωμα και φυσικά χωρίς κράνος.

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου από νωρίς και για τους νεαρούς που είναι σε ηλικία που …” βράζει” το αίμα τους, οι γονείς οφείλουν να δράσουν άμεσα και να προστατεύσουν τα παιδιά τους γιατί δεν είναι αστείο αυτό που συμβαίνει, κινδυνεύει η ζωή τους.

Η αστυνομία από την πλευρά της έκανε τη δουλειά της και στον Ωρωπό βρέθηκε δύναμη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, όμως κάποιοι κάτοικοι προσπάθησαν να συγκαλύψουν το γεγονός και να ισχυριστούν ότι δεν συμβαίνει το παραμικρό, σε αντίθεση βεβαίως με την σκληρή πραγματικότητα.

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου όσο είναι νωρίς: Γονείς προστατέψτε τα παιδιά σας σήμερα από τις κόντρες του θανάτου!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα