Τρίτη, 16/04/2024 | 14:04

Πρέβεζα: Απαράδεκτη συμπεριφορά Ταξιτζή σε Σουηδέζα τουρίστρια!

1427 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/07/2022, 8:04 μμ | 0 σχόλια

 

Από το πρωί της Τετάρτης 20 Ιουλίου ταξίδευε για να φτάσει το βραδάκι στην Πρέβεζα για τις καλοκαιρινές της διακοπές, Σουηδέζα τουρίστρια.

Επικοινωνούσε με τη φίλη της που την περίμενε και πήρε Ταξί για να φτάσει στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στην Πρέβεζα.

Τελικά ο Ταξιτζής από τη Βόνιτσα προφανώς από λάθος συνεννόηση την πήγε στην οδό Νικοπόλεως και την άφησε εκεί!

Να σημειωθεί ότι ο Ταξιτζής από την Βόνιτσα που παρέλαβε από το αεροδρόμιο του Ακτίου τη Σουηδέζα επισκέπτρια, έφυγε με γρήγορη ταχύτητα αφήνοντάς την στο δρόμο!

Η κοπέλα που πρώτη φορά έρχονταν στην Πρέβεζα, είχε μείνει μόνη της σε ένα τόπο που δεν γνώριζε πως να φτάσει στον προορισμό της, εκεί δηλαδή που την περίμενε η φίλη της.

Τελικά βρέθηκε άλλο ΤΑΞΙ με Πρεβεζάνο Ταξιτζή αυτή τη φορά που πήγε την κοπέλα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και συναντήθηκε με τη φίλη της που μιλούσε ελληνικά και έκανε λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά του πρώτου Ταξιτζή που άφησε στο δρόμο τη φίλη της, χωρίς να έχει φτάσει στον προορισμό της!

Η γυναίκα που νοικιάζει το σπίτι που μένουν οι δύο φίλες είπε με νόημα: “Απαράδεκτος ο Ταξιτζής”

Τέτοιες συμπεριφορές δεν τιμούν την ευρύτερη  περιοχή μας και οφείλουμε όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι επαγγελματίες των ΤΑΞΙ στην Πρέβεζα μας έχουν συνηθίσει μόνο σε καλές συμπεριφορές και μάλιστα μας βγάζουν και ασπροπρόσωπους προς τους επισκέπτες μας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα