Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:53

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα

419 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/07/2022, 10:56 πμ | 0 σχόλια

Το τρίπτυχο ακρίβειας, ενεργειακής κρίσης και διαπλοκής αποτέλεσε σημείο αναφοράς της πολιτικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Π. Σ Πρέβεζας. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος βουλευτής Α΄Αθήνας και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με την παρουσία του αυτή ολοκλήρωσε την επίσκεψη που πραγματοποίησε την Πέμπτη στην περιοχή.
Στην εκδήλωση χαιρέτησαν ο αναπληρωτής Γραμματέας Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Πρέβεζας Τάκης Νικολόπουλος και ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας.
Ο κ. Μπάρκας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ακρίβεια που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες υπογραμμίζοντας ότι μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η μοναδική λύση για να βγουν η χώρα και οι πολίτες από το αδιέξοδο.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος παίρνοντας στη συνέχεια τον λόγο , εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντάς τον ως μοναδικό υπεύθυνο για την κατάσταση που βιώνει η χώρα.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για διαδοχικές αποτυχίες του πρωθυπουργού σε όλα τα επίπεδα από την ενεργειακή κρίση μέχρι τη διαχείριση της πανδημίας και την αύξηση του πληθωρισμού στο 12%.
Επίσης ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρθηκε στις βασικές αρχές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες βασίζονται σε άμεσες δράσεις κατά της ακρίβειας , στην αύξηση του κατώτατου μισθού , στην επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ, στην προστασία της πρώτης κατοικίας και την ισχυροποίηση του ΕΣΥ.
Τέλος ο βουλευτής Α’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι θα γίνουν άμεσα προσλήψεις για την παιδεία, θα καταργηθεί ο νόμος εξίσωσης κολεγίων- δημόσιων Πανεπιστημίων καθώς και ο πρόσφατος νόμος “Κεραμέως” για την παιδεία.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα