Σάββατο, 20/04/2024 | 09:47

Παράκαμψη Αμφιλοχίας: Άρωμα Λευκάδας με Θανάση Καββαδά και Αντρέα Κτενά

459 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/07/2022, 11:27 πμ | 0 σχόλια

Στο περιθώριο των εγκαινίων της παράκαμψης της Αμφιλοχίας του δρόμου Άκτιο-Αμβρακία την Παρασκευή 22 Ιουλίου κάποιες στιγμές, είχαν έντονο άρωμα Λευκάδας, συγκεκριμένα αυτές ανάμεσα στον βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά και τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας Αντρέα Κτενά!

Ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς από τη μία κυνηγά ότι υπάρχει και είναι απόλυτα επιτυχημένος αφού δε σταματά να δίνει μάχες για το νομό Λευκάδας και να συνδέει την κοινοβουλευτική του παρουσία με μεγάλα αναπτυξιακά έργα για το νησί.

Από την άλλη ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Ανδρέας Κτενάς δίνει λύσεις σε ζητήματα στα οποία ο νομός Λευκάδας είχε ανάγκη, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αντρέας δίνει έμφαση και σε ζητήματα που συνθέτουν τεράστια νοήματα των κατοίκων του νομού Λευκάδας.

Και οι δύο άνδρες προσφέρουν στον τόπο τους, ο καθένας από τη θέση ευθύνης του, στην οποία βεβαίως τους έχουν τάξει, τους έχουν επιλέξει οι κάτοικοι του νομού Λευκάδας.

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους οι κάτοικοι του νομού Λευκάδας είναι ευτυχή συγκυρία  να έχουν βουλευτή τον Θανάση Καββαδά και Αντιπεριφερειάρχη τον Αντρέα Κτενά.

Είναι δύο επιτυχημένα πολιτικά πρόσωπα και δύο εξαιρετικοί άνθρωποι.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα