Πέμπτη, 28/03/2024 | 11:34

Μαδάνε Μαργαρίτες οι Πρεβεζάνοι: Θα έρθει, δεν θα έρθει ο Μητσοτάκης

507 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/07/2022, 5:36 μμ | 0 σχόλια

 

Είναι σοβαρός προγραμματισμός αυτός να είναι στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη επίσκεψη στην Πρέβεζα την Πέμπτη 21 Ιουλίου μία εβδομάδα πριν και δύο μέρες πριν να επικρατεί μία τρόπον τινά σύγχυση και να βγαίνει προς τα έξω: Δεν συμπεριλαμβάνεται επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Πρέβεζα, λόγω βεβαρημένου προγράμματος .

“Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες δεν συμπεριλαμβάνεται επίσκεψη του Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρέβεζα, την Πέμπτη 21 Ιουλίου, στο πλαίσιο της περιοδείας που θα πραγματοποιήσει τις επόμενες μέρες στην Ήπειρο.
Αιτία είναι το βεβαρημένο πρόγραμμα του πρωθυπουργού που έφερε την ανατροπή της “τελευταίας” στιγμής. Ο πρωθυπουργός την Πέμπτη το πρωί αναμένεται να βρεθεί στην Αμφιλοχία όπου και θα εγκαινιάσει την παράκαμψη του αυτοκινητόδρομου Άκτιο-Αμβρακία και αμέσως μετά θα μεταβεί στη Θεσπρωτία, ενώ αναμένεται και το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του στην Ήπειρο.”

Το βεβαρυμένο πρόγραμμα το αντελήφθησαν δύο μόλις μέρες πριν την έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη; Απίστευτα πράγματα. Είναι εύκολο βέβαια να δοθεί τροφή για σχόλια ότι ο Μητσοτάκης εντέχνως αποφεύγει τους φορείς της Πρέβεζας που είχαν ζωτικής σημασίας ζητήματα να του θέσουν μετά τη διαφανόμενη απώλεια του μοναδικού Πανεπιστημιακού τμήματος που διέθετε και άλλα καυτά ζητήματα όπως η ανέγερση νέου νοσοκομείου.

Μετά από 25 χρόνια με κυβέρνηση ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό η Πρέβεζα μένει χωρίς Ακαδημαϊκούς πολίτες. Η Πρέβεζα με νεόκτιστες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις θα μείνει χωρίς φοιτητές και  είναι ορατό αυτές οι εγκαταστάσεις να μείνουν άδειες και να ερημώσουν!

Το πάγιο αίτημα της περιοχής μας για ανέγερση νέου νοσοκομείου μένει πάγιο αίτημα εκτός σοβαρού απροοόπτου ενώ συνεχίζεται και η συγκοινωνιακή της απομόνωση, αφού δεν έχει συνδεθεί με κανέναν από τους μεγάλους οδικούς άξονες.

Και γιατί από το βεβαρυμένο πρόγραμμά του ο πρωθυπουργός βγάζει εκτός την Πρέβεζα και όχι κάποια άλλη περιοχή; Γιατί όπως και να το κάνουμε είναι τρόπον τινά άδειασμα αυτό όχι μόνο για τους φορείς μας αλλά και για τους πολίτες του νομού Πρέβεζας. Κι όταν έρθει η ώρα της Κάλπης αν θελήσουν οι πολίτες του νομού Πρέβεζας να του το… “ανταποδώσουν”, αδειάζοντάς τον; Θα έχουν άδικο;

Βέβαια ο θυμόσοφος λαός μας λέει: “Ουδέν κακό αμιγές καλού” μήπως τελικά δεν είναι και τόσο κακό ότι δεν θα έρθει ο Μητσοτάκης από την Πρέβεζα; Και το σημειώνω υπό την έννοια ότι δεν φημίζεται για τόσο… “τυχερούλης” καλύτερα να μην παίξουμε με τις πιθανότητες και να βγάλουμε σώοι και αβλαβείς το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Οι Πρεβεζάνοι μαδάνε μαργαρίτες: Θα’ρθει ο Μητσοτάκης; Δεν θα΄ρθει;

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα