Τετάρτη, 08/02/2023 | 13:32

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο τραγουδιστής ποζάρει στη Λευκάδα

664 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/07/2022, 6:54 μμ | 0 σχόλια

ΟΚωνσταντίνος Αργυρός  κάθε χρόνο απολαμβάνει μέρος των διακοπών στο αγαπημένο του νησί την Λευκάδα, όπου έζησε τα παιδικά και εφηβικά καλοκαίρια του.

Όπως είναι γνωστό ο τραγουδιστής κατάγεται από το όμορφο νησί του Ιονίου και όπως έχει αποκαλύψει όταν βρίσκεται εκεί θυμάται τις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές των παιδικών του χρόνων.

Μέσα από συνεντεύξεις του έχει τονίσει πως κάθε φορά που βρίσκεται στη Λευκάδα μαγεύεται: «Έχουν περάσει τόσα χρόνια, μα το συναίσθημα παραμένει το ίδιο. Αξέχαστες στιγμές χαραγμένες ανεξίτηλα στο μυαλό μου, παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις, που δύσκολα λησμονούνται. Ακόμα και σήμερα η ίδια λαχτάρα. Να βρεθώ εκεί, στον τόπο που γαλούχησε τα καλοκαίρια μου».

Μετά τις συναυλίες που πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα, επέστρεψε στον τόπο της καταγωγής του και με μία ανάρτηση στο Istagram έγραψε: «Νοιώθω σαν στο σπίτι μου»

Δείτε τη δημοσίευση: 

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να γεννήθηκε μαζί με τα δύο του αδέρφια, Παύλο και Κατερίνα στην Αθήνα και να μεγάλωσε εκεί, όμως ο πατέρας του κατάγεται από τη Λευκάδα και ο τραγουδιστής έμαθε από εκείνον τα μαγικά μέρη του νησιού.  

ΠΗΓΗ: protothema.gr

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα