Σάββατο, 20/04/2024 | 11:02

Ιωάννινα: Η συγκινητική ιστορία της μάνας που έδωσε το νεφρό της για να σώσει το παιδί της!

609 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/07/2022, 8:29 πμ | 0 σχόλια

Είχα ρωτήσει έναν καλό φίλο που είχε χάσει τη μητέρα του, για το πως είναι να φεύγει η μητέρα σου από τη ζωή και μου απάντησε: “Είναι σαν να ξεριζώνεται ένα κομμάτι από την καρδιά σου” μου απάντησε και πέρασαν λίγα χρόνια και είχα την τραγική ευκαιρία να διαπιστώσω και ο ίδιος πόσο δίκιο είχε ο καλός φίλος.

Ένας 32χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και χρειάζονταν επειγόντως μεταμόσχευση νεφρού στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωάννίνων. Χωρίς δεύτερη σκέψη η 55χρονη μάνα έδωσε το νεφρό της για να σώσει το παιδί της, ακόμα κι όταν οι γιατροί της επισήμαναν τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή η πράξη για την ίδια της τη ζωή.

Έβαλε τη σωτηρία του παιδιού της πάνω από την ίδια της τη ζωή, γι’ αυτό μάνα ήταν, είναι και θα είναι το ιερό μας πρόσωπο σ’ αυτή τη ζωή.

Τελικά η μεταμόσχευση έγινε με επιτυχία και τόσο ο γιος όσο και η μητέρα βρίσκονται σπίτι τους.

Είναι μια συγκινητική ιστορία που δείχνει το μέγεθος της αγάπης για το παιδί της.

Μάνα είναι η γυναίκα που δε θα διστάσει να μαζέψει τα κομμάτια σου ακόμα κι αν αυτή ματώσει.  Είναι η γυναίκα που από τη στιγμή της σύλληψης, της γέννησης, ή της πρώτης ματιάς, σπάει το εγώ και γίνεται εσύ… Η γυναίκα που σε αποδέχεται γι αυτό που είσαι και όχι γι’ αυτό που θα ήθελε να είσαι…

Μητέρα είναι η γυναίκα που θα πει δεν πεινάω για να φας εσύ ακόμα κι αν ήθελε τόσο πολύ το τελευταίο κομμάτι της πίτας. Είναι η γυναίκα που βλέπει το παιδί της πίσω από κλειστές πόρτες και το προστατεύει από ανοιχτά παράθυρα. Είναι η γυναίκα που ξέρει να θεραπεύει με την αγκαλιά της, την αγάπη της και με το μαγικό φιλί της…

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα