Πέμπτη, 25/04/2024 | 15:56

Η ώρα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να έρθει και να ανακοινώσει νέο νοσοκομείο στην Πρέβεζα

647 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/07/2022, 7:36 πμ | 0 σχόλια

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση σας είχε γράψει παραμονή της επίσκεψης του Στέλιου Πέτσα στην Πρέβεζα, ότι θα ήταν ιδανικό να συνδυαστεί με ανακοίνωση δύο έργων ζζωτικής σημασίας για τον Δήμο Πρέβεζας για την ανέγερση του Μουσικού σχολείου και το Κάστρο του Παντοκράτορα που για δεκαετίες ήταν παρατημένο στην…τύχη του δυστυχώς!

Και ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών Στέλιος Πέτσας μας επιβεβαίωσε και στα δύο και μιλάμε για δύο έργα που το ύψος τους φτάνει στα 13 εκατομμύρια ευρώ. Ότι άλλο λέγεται ή γίνεται προσπάθεια να λεχθεί είναι μάλλον εκ του πονηρού ή κάπου αλλού αποσκοπεί. Και βέβαια δυστυχώς σε ορισμένους δεν…άρεσαν αυτές οι ανακοινώσεις που προφανώς είχαν κατά νου να προσκομίσουν μικροπολιτικά οφέλη στην περίπτωση που ο Πέτας πέρναγε από την Πρέβεζα για μια απλή “Καλημέρα” και δεν ανακοίνωνε τίποτε. Για κακή τους τύχη όμως και για καλή τύχη των Δημοτών Πρέβεζας συνέβη αυτό που σας είχαμε προβλέψει.

Πάμε τώρα στο πιο δύσκολο κομμάτι, αυτό της επίσκεψης ή το πέρασμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από την Πρέβεζα. Και είναι δύσκολο αφενός γιατί πολιτικοί παράγοντες από τη ΝΔ στο νομό Πρέβεζας δεν μπορούν να μας επιβεβαιώσουν ούτε εάν θα επισκεφθεί την Πρέβεζα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε τον χρόνο που θα συμβεί και αφετέρου η πληροφορία υπήρξε σε κεντρική ιστοσελίδα (με τεράστια ωστόσο αναγνωσιμότητα) των Αθηνών.

Ας πάρουμε το ενδεχόμενο όμως που ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έρθει στην Πρέβεζα, μετά τις πολύ ευχάριστες ειδήσεις που ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, το ιδανικό θα ήταν η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη να συνδυαστεί με ανακοίνωση της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα.

Εύλογα θα πει κανείς μα αφού δεν υπάρχει στον υγειονομικό χάρτη της χώρας, δεν προβλέπεται ανέγερση νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα. Ερώτηση: Τότε που υπήρχε η ανέγερση νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα στον υγειονομικό χάρτη, έγινε; Όχι βέβαια!

Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει η ανέγερση νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να κάνει μια τρόπον τινά υπέρβαση; Σαφώς και μπορεί!

Και στην Κω δεν υπήρχε η ανέγερση νέου νοσοκομείου στον υγειονομικού χάρτη και δια στόματος πρωθυπουργό προχωρά!

Κυριάκο κάντο στην Πρέβεζα όπως στην Κω!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα