Τετάρτη, 24/04/2024 | 06:15

Η Πανσέληνος του Ιουλίου φέρνει ευχάριστες εξελίξεις για τρία ζώδια

693 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/07/2022, 8:56 μμ | 0 σχόλια

Το «φεγγάρι του ελαφιού», όπως ονομάζεται, θα είναι ορατό σήμερα το βράδυ.

Υπάρχει αλήθεια καλοκαίρι χωρίς λίγη ένταση και δράμα; Η πανσέληνος στον Αιγόκερω κάνει την εμφάνισή της στον ουρανό στις 13 Ιουλίου και η ακραία επιρροή της σε όλα τα ζώδια θα είναι δύσκολο να αγνοηθεί. Βρίσκεται απέναντι από τον Καρκίνο και μας δημιουργεί συναισθηματικές και υλικές ανασφάλειες.

Αυτό το «φεγγάρι του ελαφιού», όπως ονομάζεται, μας ζητά να κάνουμε μια βαθύτερη αναζήτηση και να σκεφτούμε αν και κατά πόσο έχουμε καταπατήσει μία αρχή μας, ώστε να υπηρετήσουμε μία άλλη. Επιπλέον, οι όψεις που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, μας προετοιμάζουν για αλλαγές, εκπλήξεις και συνειδητοποιήσεις. Η πανσέληνος του Ιουλίου θα μας φέρει προ των ευθυνών μας και απαιτεί οργάνωση και σχεδιασμό των κινήσεών μας, ενώ αναμένεται να γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις (και μάλλον ευχάριστες) – κυρίως για όσους ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια:

Κριός
Η καριέρα σας έρχεται στο επίκεντρο. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον 13ο οίκο σας, αυτών των ευθυνών και τις επαγγελματικής ζωής, και σας καλεί να ξεκαθαρίσετε τα θέλω και τους στόχους σας. Μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε όλα όσα χρειάστηκε να κάνετε για να φτάσετε σε αυτό το σημείο. Άξιζε όλο αυτό; Εάν έχετε κολλήσει σε ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να σκεφτείτε πού θέλετε να είστε σε έξι μήνες και να αρχίσετε να κινείστε προς αυτή την κατεύθυνση.

Ζυγός
Ψυχραιμία σάς ζητά η Πανσέληνος, η οποία ενεργοποιεί οικογενειακά ζητήματα. Αναμένετε εντάσεις και συζητήσεις για παλιά θέματα που δεν έχουν λυθεί. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμες και να μην επαναλάβετε μοτίβα συμπεριφορών που δεν σας αρέσουν ή που απλώς «κληρονομήσατε» από τους δικούς σας και γνωρίζετε πως είναι λάθος. Όσο κουραστική κι αν μοιάζει αυτή η περίοδος, πρόκειται για ένα χρονικό διάστημα επούλωσης πληγών και ψυχικών τραυμάτων, που θα οδηγήσει την οικογένειά σας στο επόμενο καλύτερο στάδιο.

Αιγόκερως
Η στιγμή για μια νέα αρχή είναι εδώ. Κάτι για το οποίο εργάζεστε σκληρά ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί. Εσείς, όμως, δεν μπορείτε να αφήσετε πίσω την προσπάθεια που έχετε καταβάλλει και τα δύσκολα που περάσατε για αυτό το εγχείρημα. Οι σκοτεινές πλευρές του εαυτού σας βγαίνουν στην επιφάνεια και σας κρατούν μακριά από τη χαρά της επιτυχίας. Κάνετε μια «βουτιά» στον συναισθηματικό σας κόσμο, η οποία θα βοηθήσει το ψυχικό σας φορτίο να ελαφρύνει και όλα να γίνουν καλύτερα.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα