Τετάρτη, 24/04/2024 | 11:08

Γυμναστή/στρια με ειδικότητα στην κολύμβηση θα προσλάβει για δύο μήνες ο Δήμος Πρέβεζας

535 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/07/2022, 3:20 μμ | 0 σχόλια

Ο Δήμος Πρέβεζας ανακοινώνει την πρόσληψη ενός ατόμου γυμναστής/γυμνάστρια με ειδικότητα κολύμβησης και με δίμηνη σύμβαση απασχόλησης.
Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΑΕΙ, ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας.
Επίσης πρέπει να κατέχουν άδεια ναυαγοσώστη Λιμενικής Αρχής, ή πτυχίο ή δίπλωμα ή πιστοποιητικό ναυαγοσώστη, αναγνωρισμένης ναυαγοσωστικής σχολής από οικεία Λιμενική Αρχή.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοτικής Κατάστασης και Διοικητικής Μέριμνας Δήμου Πρέβεζας, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου & Μπαχούμη 2. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) ημέρες, υπολογιζόμενες ημερολογιακά και αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και συγκεκριμένα από 27/7/2022 μέχρι και 29/7/2022..
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2682360633 (αρμόδια κ. Δήμητρα Αδάμου).

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα