Σάββατο, 20/04/2024 | 09:24

Γερμανίδα τουρίστρια έσφιξε στην αγκαλιά της Πρεβεζάνο Ταξιτζή-Το συμβάν που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

2522 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/07/2022, 6:38 πμ | 0 σχόλια

 

Είναι από τα συμβάντα που δεν μπορούν να προσπεραστούν, συμβαίνουν στην καθημερινότητα της τουριστικής κίνησης και βέβαια είναι άξια επισημάνσεως.

Έντρομη, ανήσυχη και με το άγχος και τη στενοχώρια ζωγραφισμένα στο πρόσωπό της Γερμανίδα τουρίστρια απευθύνθηκε σε Πρεβεζάνο Ταξιτζή, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία και ως εκ τούτου γνωρίζει άπταιστα την Γερμανική γλώσσα.

Τι συνέβη στην Γερμανίδα τουρίστρια μέσα στον πανικό της; Ανακάλυψε αφού έφτασε στην Πρέβεζα ότι είχε πάρει μαζί της λάθος βαλίτσα και είχε χάσει τη δική της.

Έπρεπε λοιπόν να ξαναπάει στο αεροδρόμιο του Ακτίου, να επιστρέψει την ξένη βαλίτσα και να ψάξει τη δική της.

Η γυναίκα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ο Πρεβεζάνος Ταξιτζής, με ψύχραιμο, σχεδόν ατάραχο ύφος, αλλά και σιγουριά της είπε: “Σε πέντε λεπτά από όταν φτάσουμε στο αεροδρόμιο, το πρόβλημα θα το έχουμε λύσει.”

Έφτασαν στο αεροδρόμιο του Ακτίου, ο Ταξιτζής πλησίασε υπεύθυνο του αεροδρομίου του Ακτίου και τον ενημέρωσε για το θέμα. Σε δευτερόλεπτα βρέθηκε Έλληνας του οποίου τη βαλίτσα είχε πάρει κατά λάθος η Γερμανίδα τουρίστρια και είδε με χαρά να επιστρέφεται η βαλίτσα του.

Όσο για τη βαλίτσα της Γερμανίδας Τουρίστριας ήταν στις περιπτώσεις που χαρακτηρίζονται “Ορφανές” και βρέθηκε σε χρόνο ρεκόρ στα αζήτητα του αεροδρομίου.

Όπως ακριβώς το είχε περιγράψει ο Ταξιτζής, σε πέντε λεπτά το πρόβλημα λύθηκε!

Το πρόσωπο της Γερμανίδας τουρίστριας έλαμψε από χαρά , ένιωσε μια γλυκιά ανακούφιση και εντελώς αυθόρμητα έσφιξε στην αγκαλιά της τον Πρεβεζάνο Ταξιτζή.

Μάλιστα, για το ότι λύθηκε το πρόβλημά της, η Γερμανίδα τουρίστρια πρόσφερε στον Πρεβεζάνο Ταξιτζή 100 ευρώ, τα οποία εκείνος δεν δέχθηκε.

“Ήξερα πάντα πόσο καλοί άνθρωποι είστε οι Έλληνες” είπε με νόημα η Γερμανίδα τουρίστρια και είναι σίγουρο ότι και το συμβάν αλλά και τη συμπεριφορά του Πρεβεζάνου Ταξιτζή, δεν θα τα ξεχάσει ποτέ!

Μπράβο Γιώργο!

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα