Παρασκευή, 19/04/2024 | 10:01

Ιταλίδα ευχαριστεί πολίτες της Πρέβεζας που την έσωσαν πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο!

1412 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/07/2022, 12:08 μμ | 0 σχόλια

Η Ιταλίδα επισκέπτρια της Πρέβεζας , ανήρτησε στο Facebook ευχαριστήριο προς πολίτες της Πρέβεζας, που την έσωσαν σε μια περιπέτεια που βίωσε.

 

Η Ιταλίδα με την επίσης Ιταλίδα  φίλη της περπατούσαν αμέριμνες στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας, είχαν όμως και την μπιάνκα τη σκυλίτσα τους, που έδωσε μάχη με αδέσποτη γάτα.

Η γάτα επιτέθηκε και στην αφεντικίνα της Μπιάνκα της σκυλίτσας και της έκανε ζημιά στο πόδι, που είχε πλημμυρίσει αίματα, ενώ μέσα στα αίματα ήταν και η μπιάνκα.

Οι πολίτες της Πρέβεζας (καταστηματάρχες) του ιστορικού κέντρου έσπευσαν να τις προσφέρουν πρώτες βοήθειες, να της τονώσουν το ηθικό γιατί έκλαιγε.

Αρχικά της πρόσφεραν πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κάλεσαν ασθενοφόρο για να διακομιστεί στο νοσοκομείο Πρέβεζας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τις μέρες που η αφεντικίνα της ήταν στο νοσοκομείο, η σκυλίτσα ήταν παρέα με τον… γνωστό από τη Σειρά “Τόλμη και γοητεία” που μόνο θηλυκιά γάτα ίσως μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία του, όχι σκυλίτσα και η Μπιάνκα τον αγάπησε αμέσως, όπως την αγάπησε κι αυτός!

Δείτε όμως πως περιγράφει η ίδια η Ιταλίδα  την περιπέτεια που βίωσε αλλά και με τι τρόπο περιγράφει τους πολίτες της Πρέβεζας που από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Οι πράξεις αυτών των ανθρώπων και η στήριξη στον συνάνθρωπο είναι μοναδικές  (τα ονόματα δεν έχουν σημασία απλά τους υπεραγαπάμε) και μας κάνουν να αισθανόμαστε περήφανοι που τόσο υπέροχα προάγουν τον πολιτισμό του τόπου μας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα